ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αδέσποτη σφαίρα καρφώθηκε σε σπίτι στο Μενίδι

«Αδέσποτη σφαίρα» και πάλι στο Μενίδι. Συνεχίζουν να πέφτουν “βροχή” σφαίρες στην περιοχή και μάλιστα λίγα μέτρα μακριά από σχολεία. Δύο χρόνια μετά τον θάνατο του μικρού Μάριου που τραυματίστηκε θανάσιμα από «αδέσποτη» σφαίρα κατά την διάρκεια σχολικής γιορτής, σοκ προκαλεί η καταγγελία ενός ζευγαριού της περιοχής, που μένει σε απόσταση αναπνοής από το σχολείο....
Αδέσποτη σφαίρα καρφώθηκε σε σπίτι στο Μενίδι

«Αδέσποτη σφαίρα» και πάλι στο Μενίδι. Συνεχίζουν να πέφτουν “βροχή” σφαίρες στην περιοχή και μάλιστα λίγα μέτρα μακριά από σχολεία.

Δύο χρόνια μετά τον θάνατο του μικρού Μάριου που τραυματίστηκε θανάσιμα από «αδέσποτη» σφαίρα κατά την διάρκεια σχολικής γιορτής, σοκ προκαλεί η καταγγελία ενός ζευγαριού της περιοχής, που μένει σε απόσταση αναπνοής από το σχολείο.

Όπως ανέφερε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, μιλώντας στο «Καλημέρα Ελλάδα» βρήκε μία σφαίρα σφηνωμένη στον τοίχο, αφού είχε διαπεράσει την οροφή και μία στην αυλή. Από τύχη αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, καθώς το ζευγάρι έλειπε από το σπίτι για τις διακοπές του Πάσχα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αδέσποτη σφαίρα καρφώθηκε σε σπίτι στο Μενίδι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.