ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αδιανόητο έγκλημα α λα «Ψυχώ» στη Νέα Σμύρνη – 38χρονος σκότωσε τη μητέρα του…

Σοκάρει η παραδοχή του 38χρονου για την άγρια δολοφονία της 64χρονης μητέρας του. Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί με την κατάσταση του πτώματος που αντίκρισαν σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη, αλλά και την κυνική ομολογία του γιου της. Έγκλημα που θυμίζει το θρίλερ «Ψυχώ» αποκαλύφθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης (10/05), στην περιοχή...
Αδιανόητο έγκλημα α λα «Ψυχώ» στη Νέα Σμύρνη – 38χρονος σκότωσε τη μητέρα του…

Σοκάρει η παραδοχή του 38χρονου για την άγρια δολοφονία της 64χρονης μητέρας του.

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί με την κατάσταση του πτώματος που αντίκρισαν σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη, αλλά και την κυνική ομολογία του γιου της.

Έγκλημα που θυμίζει το θρίλερ «Ψυχώ» αποκαλύφθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης (10/05), στην περιοχή της Νέας Σμύρνης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένοικοι πολυκατοικίας της οδού Ιωνίας 11, κάλεσαν την αστυνομία και παραπονέθηκαν για έντονη δυσοσμία σε διαμέρισμα.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. κατέφθασαν στο σημείο και έκπληκτοι είδαν έναν άνδρα να τους ανοίγει την πόρτα και αμέσως να πηγαίνει και να κάθεται σε μια καρέκλα. Απέναντι του σε μια άλλη καρέκλα ήταν τοποθετημένο το πτώμα 64χρονης γυναίκας σε κατάσταση αποσύνθεσης.

Πριν καλά καλά συνέλθουν από την δυσάρεστη έκπληξη οι αστυνομικοί άκουσαν τον φερόμενο ως δράστη να ομολογεί: «Εντάξει παιδιά, εγώ την σκότωσα πριν τρεις μέρες».

Αμέσως οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον μητροκτόνο και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα, ενώ έχουν ξεκινήσει έρευνες για τις συνθήκες της οικογενειακής τραγωδίας, ενώ στην υπόθεση αναμένεται να «ρίξει φως» η ιατροδικαστική γνωμάτευση, μετά την νεκροψία-νεκροτομή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο φερόμενος ως μητροκτόνος είναι ένας 38χρονος με έντονα ψυχολογικά προβλήματα, ενώ τις προηγούμενες μέρες οι γείτονες αποκάλυψαν στους αστυνομικούς ότι άκουγαν έντονη φασαρία να προέρχεται από το διαμέρισμα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αδιανόητο έγκλημα α λα «Ψυχώ» στη Νέα Σμύρνη – 38χρονος σκότωσε τη μητέρα του…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.