ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αδιανόητο: Έγγραφο της Κομισιόν ζητούσε «θάψιμο» των Χριστουγέννων και «κατάργηση» των φύλων!

Εσωτερικό έγγραφο της Κομισιόν δίνει οδηγίες να μη χρησιμοποιείται η λέξη «Χριστούγεννα» και να απαλειφθούν οι όροι που προσδίδουν την ύπαρξη βιολογικού φύλου!
Αδιανόητο: Έγγραφο της Κομισιόν ζητούσε «θάψιμο» των Χριστουγέννων και «κατάργηση» των φύλων!

Ολοταχώς για το ξερίζωμα κάθε χριστιανικού στοιχείου στην Ευρώπη κινείται το «διευθυντήριο» της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως αποδεικνύεται με το εξωφρενικό έγγραφο 30 σελίδων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής όπου δίνονται οδηγίες για χρησιμοποίηση πιο «ουδέτερης» γλώσσας και υποβάθμισης των Χριστουγέννων, για να μην… ενοχλείται η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα και οι πιστοί άλλων θρησκειών!

Μάλιστα το έγγραφο συντάχθηκε στα πλαίσια ενός σχεδίου που υποστήριξε η πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, για τη θέσπιση μιας «Ένωσης της Ισότητας». Το κείμενο 30 σελίδων που είναι γεμάτο από εξοργιστικές έως εντελώς ανόητες προτάσεις, αναδείχθηκε από την ιταλική ταμπλόιντ «il Giornale» και προκάλεσε σωρεία αρνητικών αντιδράσεων από αξιωματούχους άλλα και μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Καταργήστε τα φύλα», λέει η Κομισιόν

Σε μια προσπάθεια να μετατραπούν οι κοινωνίες σε άμορφο «χυλό» (όπως έλεγε ο Μακαριστός Χριστόδουλος) δίνονται οδηγίες ώστε οι αξιωματούχοι «να μην απευθύνονται ποτέ σε ένα ακροατήριο ως ‘’κυρίες και κύριοι’’, άλλα να χρησιμοποιούν εκφράσεις όπως ‘’αγαπητοί συνάδελφοι’’»!

Επίσης ζητείται το προσωπικό της Κομισιόν να μην χρησιμοποιεί τους όρους «Κύριος ή Κυρία», εκτός και αν αυτό είναι σαφής επιθυμία του ατόμου στο οποίο αναφέρονται(!). Να προτιμούν τον… γενικό όρο… «Ms universally». Το απίστευτο κείμενο ζητά την αποφυγή όρων που δηλώνουν το φύλο, όπως το αγγλικό «man – made» (χειροποίητος).

Βλέπουμε πως οι εγκέφαλοι του επίπλαστου δικαιωματισμού χρησιμοποιούν έναν ψεύτικο μανδύα «ισότητας», ώστε να επιτευχθεί κανονική κατάργηση των φύλων και χρησιμοποίηση όρων που μοιάζουν να απευθύνονται σε αντικείμενα και όχι σε ανθρώπους!

Την ίδια στιγμή που η Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν μοιάζει να… κόπτεται για τη (δήθεν) ισότητα, μόλις χθες δήλωσε πως η Ε.Ε. πρέπει να σκεφτεί σοβαρά τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και επιδοκίμασε το ακραία διχαστικό μέτρο του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τα πρόστιμα των 100 ευρώ!

Στο στόχαστρο και ο χριστιανισμός!

Όμως το εσωτερικό έγγραφο επεκτείνεται και σε μια προσπάθεια να βγει από τη μέση ο χριστιανισμός. Προτείνει «να μην θεωρείται ότι όλοι είναι Χριστιανοί», ότι «δεν ισχύουν για όλους οι χριστιανικές γιορτές» και προσθέτει πως πρέπει να αποφεύγονται οι αναφορές στη λέξη «Χριστούγεννα» και να προτιμάται η λέξη «γιορτές»! Επίσης δίνει οδηγία να μην χρησιμοποιείται η έκφραση «χριστιανικό όνομα», άλλα να αντικατασταθεί από το «μικρό όνομα» ή «πρώτο όνομα»! Αλλά και να μην χρησιμοποιούνται ονόματα που «προέρχονται από μία θρησκεία».

Βλέπουμε λοιπόν μια συντονισμένη προσπάθεια αποδόμησης της ταυτότητας της κάθε ευρωπαϊκής κοινωνίας άλλα και του κάθε ατόμου προσωπικά. Έχουμε να κάνουμε με κατευθυντήριες γραμμές  που αποσκοπούν στο να εξαλειφθεί η έννοια του βιολογικού φύλου, να αλλάξει ακόμα και η γραμματική, να σβήσει η χριστιανική πίστη, να υποβιβαστούν οι χριστιανικές εορτές, να «εξοριστούν» ακόμα και τα χριστιανικά ονόματα!

Οδηγίες που βρίσκονται σε απόλυτη σύμπνοια με διάφορα «ανεξήγητα» φαινόμενα που συμβαίνουν (και στην Ελλάδα), όπως η «περίεργη» εξαφάνιση των εικονισμάτων από τα νοσοκομεία, κάτι που είχε καταγγείλει ο σεισμολόγος Άκης Τσελέντης.

Μετά από το σάλο που δημιουργήθηκε από αυτό το γεμάτο νεοεποχίτικες ντιρεκτίβες κείμενο, η Κομισιόν αναγκάστηκε να ανακαλέσει το εσωτερικό έγγραφο. Όμως μικρή σημασία έχει αυτό, από τη στιγμή που οι εξωφρενικές προθέσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής φανερώθηκαν και παραμένουν ίδιες και απαράλλαχτες…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αδιανόητο: Έγγραφο της Κομισιόν ζητούσε «θάψιμο» των Χριστουγέννων και «κατάργηση» των φύλων!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παντελής Λαμψιώτης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.