ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αδιανόητο: Η Μίνα Γκάγκα ζητά υποχρεωτικό εμβολιασμό ακόμα και για περιπτώσεις εγκυμοσύνης!

Πρόταση - σοκ από τη Μίνα Γκάγκα που ζητά να απαγορευτούν οι εξωσωματικές γονιμοποιήσεις για όσες γυναίκες είναι ανεμβολίαστες!
Αδιανόητο: Η Μίνα Γκάγκα ζητά υποχρεωτικό εμβολιασμό ακόμα και για περιπτώσεις εγκυμοσύνης!

Μια νέα απίστευτη «ιδέα» από κυβερνητικό στέλεχος ήρθε να προστεθεί στο μπαράζ δυστοπικών προτάσεων που κινούνται στα όρια του ολοκληρωτισμού. Μετά τον ντροπιαστικό χαράτσι που επιβλήθηκε από την κυβέρνηση στους άνω των 60 ετών, η Μίνα Γκάγκα σκέφτηκε να επεκτείνει τον υγειονομικό εκβιασμό ακόμα και στο πεδίο της εγκυμοσύνης!

Μιλώντας σήμερα στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας υποστήριξε πως πρέπει να μπει ως προϋπόθεση ο εμβολιασμός σε όσες γυναίκες θέλουν να προχωρήσουν σε εξωσωματική γονιμοποίηση! Στήριξε αυτή την απίστευτη πρόταση, στο ότι παρατηρούνται σοβαρές νοσηλείες ανεμβολίαστων εγκύων και απώλειες λόγω Covid – 19. Μάλιστα δήλωσε πως αδυνατεί να κατανοήσει πως οι συγκεκριμένες γυναίκες δεν  εμβολιάζονται από φόβο, και όχι από κάποια… εμμονή!

Μιλάμε για μια πραγματικά φρικιαστική πρόταση, που ουσιαστικά ζητά να επεκταθεί η υποχρεωτικότητα ακόμα και για απαγόρευση γεννήσεων (!), και βαδίζει σαφώς στα χνάρια της ευγονικής. Η οποία πρέσβευε ένα σύνολο απάνθρωπων επιστημονικών πεποιθήσεων που καταδικάστηκαν και μπήκαν στο μαύρο χρονοντούλαπο της ιστορίας!

Έσχατο κατάντημα να ζητά η Μίνα Γκάγκα έλεγχο γεννήσεων

Βέβαια δεν αποτελεί και μεγάλη έκπληξη που η Μίνα Γκάγκα στρέφεται ακόμα και κατά της ίδιας της μητρότητας, αφού ήταν η ίδια που πριν 2 μήνες υπέγραψε τη μη πρόσληψη μιας γυναίκας γιατρού στο ΕΣΥ, λόγω του ότι… είχε δυο μικρά παιδιά (και ως εκ τούτου δεν… έκανε για τη θέση)! Μετά τον δικαιολογημένο σάλο που είχε δημιουργηθεί, είχε σπεύσει να… διορθώσει το ζήτημα.

Το ότι η Μίνα Γκάγκα δεν μπορεί να διανοηθεί πως κάποιες γυναίκες μπορεί να έχουν (για χίλιους δυο λόγους) φόβο να εμβολιαστούν, απλά δείχνει πως δεν έχει επαφή με την ψυχολογία του μέσου ανθρώπου. Και ασφαλώς ο φόβος ευδοκιμεί εκεί που υπάρχει έλλειμμα πειθούς. Κάτι που χαρακτηρίζει την κυβέρνηση, που «πείθει» ανθρώπους περισσότερο τραμπουκίζοντας τις ζωές τους, και λιγότερο με σοβαρή επιστημονική ενημέρωση.

Είναι πραγματικά αδιανόητο να τολμούν μέλη της κυβέρνησης να βάζουν εκβιαστικά διλήμματα ακόμα και στη τεκνοποίηση. Εγείρονται ζητήματα πρωτοφανούς ανηθικότητας, όταν διαχωρίζεται μια εμβολιασμένη που θέλει να κάνει ένα παιδί, από μια ανεμβολίαστη. Η δεύτερη (με το σκεπτικό της Μίνας Γκάγκα) αντιμετωπίζεται a priori σαν μελλοντική άρρωστη, καίτοι μπορεί να χαίρει άκρας υγείας και να τηρεί ευλαβικά όλα τα μέτρα προστασίας.

Αν φτάσουμε στο σημείο να επεκταθεί η υποχρεωτικότητα και στις εγκυμοσύνες, τότε θα μιλάμε για πρωτοφανή φρίκη που θα μας γυρίσει 100 χρόνια πίσω.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αδιανόητο: Η Μίνα Γκάγκα ζητά υποχρεωτικό εμβολιασμό ακόμα και για περιπτώσεις εγκυμοσύνης!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παντελής Λαμψιώτης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.