ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Άδειασμα» Κούλογλου σε Παπαδημούλη για τα 28 ακίνητο: «Στην Αριστερά ό,τι είναι νόμιμο δεν είναι και ηθικό» (vid)

Καλεσμένος σε εκπομπή του Action24, με τον Γιώργο Πιέρρο, βρέθηκε καλεσμένος ο Στέλιος Κούλογλου, αναφερόμενος στο πόθεν έσχες του Δημήτρη Παπαδημούλη. Ο δημοσιογράφος ρώτησε τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, για τα 28 ακίνητα στο πόθεν έσχες του Δημήτρη Παπαδημούλη, εκ των οποίων τα 8 είναι αγορασμένα το 2018. Μάλιστα, μερικά από αυτά είναι στο κέντρο της...
«Άδειασμα» Κούλογλου σε Παπαδημούλη για τα 28 ακίνητο: «Στην Αριστερά ό,τι είναι νόμιμο δεν είναι και ηθικό» (vid)

Καλεσμένος σε εκπομπή του Action24, με τον Γιώργο Πιέρρο, βρέθηκε καλεσμένος ο Στέλιος Κούλογλου, αναφερόμενος στο πόθεν έσχες του Δημήτρη Παπαδημούλη.

Ο δημοσιογράφος ρώτησε τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, για τα 28 ακίνητα στο πόθεν έσχες του Δημήτρη Παπαδημούλη, εκ των οποίων τα 8 είναι αγορασμένα το 2018.

Μάλιστα, μερικά από αυτά είναι στο κέντρο της Αθήνας και μάλιστα έχουν νοικιαστεί σε πρόσφυγες μέσω ΜΚΟ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Γι αυτό οι καπνιστές είναι πιο ευάλωτοι

Ο Στέλιος Κούλογλου, τόνισε ότι έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση, ωστόσο μίλησε για τη συγκεκριμένη υπόθεση, λέγοντας:

«Δεν μπορεί η Αριστερά να επικαλείται τις ατασθαλίες της Δεξιάς, να λέει δηλαδή ότι ο τάδε υπουργός ζητάει πάρα πολλά ή ότι το πόθεν έσχες του κ. Μητσοτάκη δεν είναι καθαρό και τα λοιπά.

Δεν μπορεί να πάμε στη λογική το μη χείρον βέλτιστον και το άλλο θέμα είναι ότι στην Αριστερά έχει ξεκαθαρίσει, ό,τι είναι νόμιμο δεν είναι και ηθικό».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Άδειασμα» Κούλογλου σε Παπαδημούλη για τα 28 ακίνητο: «Στην Αριστερά ό,τι είναι νόμιμο δεν είναι και ηθικό» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.