ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αδήλωτα τετραγωνικά: Δηλώθηκε άλλος ένας… Δήμος Αθηναίων – Το ποσό που γλιτώνουν οι δήμοι

Έκταση αντίστοιχη εκείνης του Δήμου Αθηναίων αποκάλυψε η διαδικασία δήλωσης αδήλωτων τετραγωνικών, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε στη Βουλή ο Θεόδωρος Λιβάνιος, χαρακτηρίζοντας εντυπωσιακή την ανταπόκριση των πολιτών. Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τον υφυπουργό Εσωτερικών, οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν μέχρι στιγμής από πολίτες που έχουν δηλωμένα άλλα τετραγωνικά στο Ε9 κι άλλα στη ΔΕΗ–...
Αδήλωτα τετραγωνικά: Δηλώθηκε άλλος ένας… Δήμος Αθηναίων – Το ποσό που γλιτώνουν οι δήμοι

Έκταση αντίστοιχη εκείνης του Δήμου Αθηναίων αποκάλυψε η διαδικασία δήλωσης αδήλωτων τετραγωνικών, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε στη Βουλή ο Θεόδωρος Λιβάνιος, χαρακτηρίζοντας εντυπωσιακή την ανταπόκριση των πολιτών.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τον υφυπουργό Εσωτερικών, οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν μέχρι στιγμής από πολίτες που έχουν δηλωμένα άλλα τετραγωνικά στο Ε9 κι άλλα στη ΔΕΗ– κι ενώ η παράταση εξακολουθεί να «τρέχει» – ανέρχονται σε 1.847.662.

Η, δε, διαφορά των τετραγωνικών μέτρων, δηλαδή, εκείνα που δηλώθηκαν επιπλέον στα αρχεία των Δήμων είναι 38.402.700 ή 38 τετραγωνικά χιλιόμετρα.

«Για να το πω σχηματικά η έκταση του Δήμου Αθηναίων. Με ένα μέσο κόστος 2 ευρώ, αυτό δίνει μια ανάσα 70 κοντά στα 80 εκατομμύρια ευρώ στους δήμους», σημείωσε ο Υφυπουργός Εσωτερικών.

Πηγή: skai.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αδήλωτα τετραγωνικά: Δηλώθηκε άλλος ένας… Δήμος Αθηναίων – Το ποσό που γλιτώνουν οι δήμοι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.