ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άδωνις Γεωργιάδης: Ακατάλληλος ο Ηλίας Μόσιαλος να πείσει τους πολίτες

Ξεκάθαρη θέση ενάντια στον Ηλία Μόσιαλο πήρε ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Άδωνις Γεωργιάδης: Ακατάλληλος ο Ηλίας Μόσιαλος να πείσει τους πολίτες

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης πήρε ανοιχτά θέση εναντίον της ανάρτησης, που έκανε ο Ηλίας Μόσιαλος, που προκάλεσε σάλο.

Σε δηλώσεις του στο OPEN ο υπουργός Ανάπτυξης όταν ρωτήθηκε για το θέμα χαρακτήρισε προσβλητική την ανάρτηση, που προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση της Ιεράς Συνόδου.

«Αν ο ένας αρχίζει να χλευάζει τον άλλον για τα πιστεύω του, δεν βγάζουμε άκρη. Το ίδιο θα έλεγα αν έβγαζε τον Βούδα με μαγιό. Αν ο ένας αρχίζει να χλευάζει τον άλλον για τα πιστεύω του, δεν βγάζουμε άκρη. Ο κ. Μόσιαλος ενώ ήθελε να βοηθήσει για την πανδημία, προσέβαλε τον πυρήνα της χριστιανικής θρησκείας.

Τάχθηκε δε, απέναντι σε όσους σήκωσαν για την ανάρτηση «σημαία στο όνομα του φιλελευθερισμού», καθώς έτσι «προσβάλουν τον φιλελευθερισμό. Απορώ με αυτό που κάνουν».

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει θέμα παραμονής του κ. Μόσιαλου στη θέση του, ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε πως «εάν με ρωτάτε αν ερχόμενος ο κ. Μόσιαλος σε ευθεία σύγκρουση με όλους τους Χριστιανούς της Ελλάδας προσβάλλοντας κάτι τόσο θεμελιώδες για τον πιστό… Εάν αυτό τον καθιστά κατάλληλο για να τους πείσει να εμβολιαστούν, σίγουρα τον καθιστά ακατάλληλο είναι η απάντηση. Διότι επαναλαμβάνω δεν μπορείς να πείσεις κανένας υβρίζοντας».

Τέλος, ο Άδωνις Γεωργιάδης πρόσθεσε: «Δεν υποτιμώ τον κ. Μόσιαλο, έχει προσφέρει στην πανδημία, είναι σοβαρός άνθρωπος. Πολιτικοί αντίπαλοι ήμασταν αλλά τον σέβομαι. Εάν έλεγε ένα συγνώμη δεν ήταν αυτός ο στόχος μου… Εγώ έχω κάνει άπειρες άστοχες αναρτήσεις», είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άδωνις Γεωργιάδης: Ακατάλληλος ο Ηλίας Μόσιαλος να πείσει τους πολίτες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.