ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άδωνις Γεωργιάδης: Επίθεση στον Κώστα Βαξεβάνη στην Βουλή

Άδωνις Γεωργιάδης: Επίθεση στον εκδότη της εφημερίδας Ντοκουμέντο, Κώστα Βαξεβάνη, έκανε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Όπως είπε ο κ. Γεωργιάδης στην συζήτηση για την τιμή των μασκών, «στα πλαίσια της κυβερνητικής προσπάθειας να αυξηθεί η εγχώρια παραγωγή μασκών μία εταιρεία στη Λάρισα, η Lariplast, έκανε επένδυση με δικά τους...
Άδωνις Γεωργιάδης: Επίθεση στον Κώστα Βαξεβάνη στην Βουλή

Άδωνις Γεωργιάδης: Επίθεση στον εκδότη της εφημερίδας Ντοκουμέντο, Κώστα Βαξεβάνη, έκανε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Όπως είπε ο κ. Γεωργιάδης στην συζήτηση για την τιμή των μασκών, «στα πλαίσια της κυβερνητικής προσπάθειας να αυξηθεί η εγχώρια παραγωγή μασκών μία εταιρεία στη Λάρισα, η Lariplast, έκανε επένδυση με δικά τους χρήματα και βοηθήσαμε στην ταχεία εισαγωγή των μηχανών από την Κίνα. Αυτή ήταν η βοήθεια της Κυβέρνησης, να γίνει γρηγορότερη η παραγωγή». «Δηλαδή», εξήγησε, «να μην ξεκινήσει η παραγωγή τον Ιούλιο αλλά τον Απρίλιο».

«Όταν αυτό έγινε γνωστό, άρχισαν διάφορα δημοσιεύματα χυδαία από τις γνωστές εφημερίδες του ΣΥΡΙΖΑ, το Ντοκουμέντο και τα άλλα σκουπίδια, τα οποία ως αποτέλεσμα στοχοποίησαν τον ιδιοκτήτη της εταιρείας, κ. Νταβέλη, ο οποίος εδέχθη επίθεση χθες στο σπίτι του από αναρχικές συλλογικότητες», είπε ο υπουργός Ανάπτυξης

«Δηλαδή», διερωτήθηκε ο κ. Γεωργιάδης, «ένας επιχειρηματίας που βάζει τα δικά του τα λεφτά και παράγει μάσκες, πρέπει να ακούει τα σκουπίδια της δημοσιογραφίας, της δήθεν δημοσιογραφίας, δεν είναι δημοσιογραφία αυτή, να του λέει ότι ο Μητσοτάκης αποφάσισε να επιβάλει τη μάσκα για να πουλάει μάσκες ο φίλος του στη Λάρισα;». «Όταν η μάσκα, κύριε Καμίνη, όπως καλώς γνωρίζετε, συστήνεται από τους γιατρούς του πλανήτη. Εκτός αν ο Μητσοτάκης μπορεί και ελέγχει τον πλανήτη», συμπλήρωσε.

«Θα ήθελα, λοιπόν, εκ μέρους της κυβερνήσεως, να εκφράσω τη δριμεία καταδίκη μου για αυτήν την επίθεση στην οικογένεια του κυρίου Νταβέλη και στις επιχειρήσεις του κυρίου Νταβέλη», ανέφερε στην Βουλή ο υπουργός Ανάπτυξης ενώ ζήτησε συγγνώμη «εκ μέρους της κυβερνήσεως από κάθε Έλληνα επιχειρηματία, ο οποίος αυτές τις δύσκολες στιγμές κρίσης βάζει πλάτη» και ενώ βάζει πλάτη για να βρίσκει μάσκες ο Έλληνας καταναλωτής, φτηνές και να μπορεί να προστατεύσει την υγεία του, «πρέπει να ανέχεται και τα σκουπίδια της δημοσιογραφίας». «Πρέπει να καταδικάσετε και εσείς, κύριε Καμίνη, αυτήν την άθλια και άνανδρή επίθεση σε οικογένεια με μικρά παιδιά μέσα, επειδή το ήθελε κάποιος Βαξεβάνης, δεν ξέρω ποιος άλλος», κατέληξε ο κ. Γεωργιάδης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άδωνις Γεωργιάδης: Επίθεση στον Κώστα Βαξεβάνη στην Βουλή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.