ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άδωνις Γεωργιάδης: «Οι υγειονομικοί που δεν εμβολιάζονται πρέπει να κάνουν άλλη δουλειά»

O υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε ότι οι υγειονομικοί που δεν εμβολιάζονται θα πρέπει να κάνουν άλλη δουλειά.
Άδωνις Γεωργιάδης: «Οι υγειονομικοί που δεν εμβολιάζονται πρέπει να κάνουν άλλη δουλειά»

Ότι οι υγειονομικοί που δεν εμβολιάζονται θα πρέπει να κάνουν άλλη δουλειά, εκτίμησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στην Κοινωνία Ώρα Mega, ενώ τόνισε ότι το εμβόλιο δεν είναι πολιτικό ζήτημα.

«Η Ιρλανδία έγινε η πρώτη χώρα της Ευρώπης που το σύνολο του πληθυσμού που εμβολιάστηκε. Αν και εμείς είχαμε ακολουθήσει το παράδειγμά της πιθανώς να μη φτάναμε εδώ.

Όπως είναι τα πράγματα, δεν υπήρχε άλλη λύση. Σέβομαι το φόβο, αλλά εδώ που έχουν έρθει τα πράγματα αν δεν εμβολιαστούν όλοι δε θα σταματήσει η πανδημία. Υγειονομικός που δεν εμβολιάζεται, κατά τη γνώμη μου, δεν κάνει για αυτή τη δουλειά. Πρέπει να κάνει κάτι άλλο στη ζωή του. Δεν αμφισβητούμε τις υπηρεσίες που πρόσφεραν μέχρι τώρα και τους ευχαριστούμε» είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε ακόμα ότι δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για νέο lockdown, ενώ αν χρειαστεί θα γίνει και επέκταση της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού και σε άλλους επαγγελματικούς κλάδους.

«Αν μπούμε στο χειμώνα με μεγάλη ένταση στην πανδημία θα έχουμε και οικονομικά προβλήματα. Αυτή τη στιγμή η οικονομία μας πηγαίνει πολύ καλά, ο τουρισμός έκανε μια πάρα πολύ καλή σεζόν, η ανάπτυξη της χώρας πάει πολύ καλά, δεν είναι κρίμα αυτό που έχουμε πετύχει να το τινάξουμε στον αέρα επειδή κάποιοι δε θέλουν να εμβολιαστούν;

Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο να ξανακλείσουμε, και αν χρειαστεί να επεκτείνουμε την υποχρεωτικότητα για να μην ξανακλείσουμε θα πρέπει να γίνει. Ο κάθε κλάδος που έρχεται σε επαφή με το κοινό προηγείται σε σειρά», δήλωσε.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Πού θα γίνουν δωρεάν rapid test την Τρίτη (31/8)

Big Brother: Βγήκαν τα… μαχαίρια!

Τουρκικά ΜΜΕ: «Ο Λιάγιτς αρνήθηκε να πάει στον ΠΑΟΚ»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άδωνις Γεωργιάδης: «Οι υγειονομικοί που δεν εμβολιάζονται πρέπει να κάνουν άλλη δουλειά»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.