ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άδωνις Γεωργιάδης: «Μπορεί να επιστρέψουν τα sms στο 13033» (vid)

Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης επιβεβαίωσε τα όσα λένε τα μέλη της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων περί πιθανότητας επαναφοράς των sms στο 13033, αν αυξηθούν πολύ τα κρούσματα κορονοϊού. Ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στην ΕΡΤ, τόνισε ότι «Αν όλοι φοράνε μάσκα, τα πράγματα θα πάνε καλά. Τα όσα ακούγονται στο διαδίκτυο για τη μη χρήση μάσκας είναι...
Άδωνις Γεωργιάδης: «Μπορεί να επιστρέψουν τα sms στο 13033» (vid)

Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης επιβεβαίωσε τα όσα λένε τα μέλη της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων περί πιθανότητας επαναφοράς των sms στο 13033, αν αυξηθούν πολύ τα κρούσματα κορονοϊού.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στην ΕΡΤ, τόνισε ότι «Αν όλοι φοράνε μάσκα, τα πράγματα θα πάνε καλά. Τα όσα ακούγονται στο διαδίκτυο για τη μη χρήση μάσκας είναι συνωμοσιολογικά».

«Η κυβέρνηση είναι εδώ για να λαμβάνει αποφάσεις» πρόσθεσε.

Στην ερώτηση αν υπάρχει η πιθανότητα να επιστρέψουν τα sms που ίσχυαν κατά την απαγόρευση της κυκλοφορίας, απάντησε «μπορεί να επιστρέψουν τα sms, φυσικά, όλα μπορεί να συμβούν».

Δείτε το στιγμιότυπο μετά το 13ο λεπτό:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άδωνις Γεωργιάδης: «Μπορεί να επιστρέψουν τα sms στο 13033» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.