ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άδωνις Γεωργιάδης: Πήγε να τον ξεπλύνει ο Πακιστανός υπουργός Εργασίας αλλά τα έκανε χειρότερα

Πάντως πρέπει να έχει και πολύ μεγάλη... φαντασία ο Πακιστανός υπουργός Εργασίας.
Άδωνις Γεωργιάδης: Πήγε να τον ξεπλύνει ο Πακιστανός υπουργός Εργασίας αλλά τα έκανε χειρότερα

Άδωνις Γεωργιάδης: Πήγε να τον ξεπλύνει ο Πακιστανός υπουργός Εργασίας για την δήλωσή περί 500.000 Πακιστανών εργατών στην Ελλάδα αλλά τα έκανε χειρότερα.

Ο υπουργός Εργασίας του Πακιστάν, Ζαουάντ Σοχραμπ, έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ότι συζήτησαν με τον Έλληνα ομόλογό του Άδωνι Γεωργίαδη για την ανάγκη της Ελλάδας για 500.000 εργαζόμενους από το Πακιστάν ενώ όπως είπε τις επόμενες μέρες θα υπογραφεί και η διακρατική συμφωνία.

Μία μέρα μετά τις αντιδράσεις στην Ελλάδα , με φόντο την ψήφιση του μεταναστευτικού, ο υπουργός Εργασίας του Πακιστάν έκανε διευκρινιστική δήλωση, πάλι στον λογαριασμό του στο Twitter (στις 20 Δεκεμβρίου στις 2:46 το μεσημέρι), σύμφωνα με την οποία δεν υπάρχει επίσημη συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Πακιστάν, απλά διερευνήθηκε με τον Άδωνι Γεωργιάδη η πιθανότητα μελλοντικής συνεργασίας.

Δήλωσε δε… εντυπωσιασμένος από τον πατριωτισμό του κυρίου Γεωργιάδη.

Άδωνις Γεωργιάδης: Πήγε να τον ξεπλύνει ο Πακιστανός υπουργός Εργασίας αλλά τα έκανε χειρότερα

Άδωνις Γεωργιάδης: Πήγε να τον ξεπλύνει ο Πακιστανός υπουργός Εργασίας αλλά τα έκανε χειρότερα

Ο ίδιος δε ο Άδωνις Γεωργιάδης λίγο μετά ευχαρίστησε τον Πακιστανό ομόλογό του για την διευκρινιστική δήλωση και σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο Action 24 σημείωσε πως ο Πακιστανός έκανε… λάθος και γι αυτό ακύρωσε την δήλωσή του για τους 500.000 εργάτες από το Πακιστάν.

Πάντως πρέπει να έχει και πολύ μεγάλη… φαντασία ο Πακιστανός υπουργός Εργασίας, ώστε να φαντάστηκε πως μιλάει με τον Έλληνα ομόλογό του για 500.000 εργαζόμενους από το Πακιστάν που χρειάζεται η Ελλάδα και πως σε λίγο καιρό θα έρθει και η διακρατική συμφωνία Ελλάδας – Πακιστάν.

Δεν εξηγείται αλλιώς.  Εκτός αν τον πήρε κανένα τηλέφωνο ο Άδωνις Γεωργιάδης και του είπε «βόηθα συνάδελφε γιατί… χανόμαστε». Και ο Πακιστανός του έκανε το χατίρι.

Το κακό λοιπόν είναι πως ανοίγουν συζητήσεις από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και υπουργούς της κυβέρνησης του (σ.σ. όπως ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης), σε πεδία, για τα οποία προεκλογικά δεν είχαν ενημερώσει τους ψηφοφόρους τους, ούτε ακόμα και τους βουλευτές τους.

Πάντως το πιθανότερο είναι να υπογραφεί κάποια τέτοια διακρατική συμφωνία με το… Μπαγκλαντές και να λέει μετά ο Άδωνις Γεωργιάδης πως γράφαμε ψέματα για συμφωνία με το Πακιστάν.

Διαβάστε επίσης:

Νοητικά άλματα του Άδωνι Γεωργιάδη για το μεταναστευτικό προκαλούν τρόμο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άδωνις Γεωργιάδης: Πήγε να τον ξεπλύνει ο Πακιστανός υπουργός Εργασίας αλλά τα έκανε χειρότερα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.