ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άδωνις Γεωργιάδης σε Αυτιά: «Έχω υποσχεθεί να πάω τον γιο μου με click inside για παιχνίδια»

Έναν απίστευτο διάλογο είχαν ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Γιώργος Αυτιάς, με τον πρώτο να ζητά να αποχωρήσει από την εκπομπή καθώς έχει να αγοράσει παιχνίδια με τον γιο του!
Άδωνις Γεωργιάδης σε Αυτιά: «Έχω υποσχεθεί να πάω τον γιο μου με click inside για παιχνίδια»

Έναν απίστευτο διάλογο είχαν ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Γιώργος Αυτιάς, με τον πρώτο να ζητά να αποχωρήσει από την εκπομπή καθώς έχει να αγοράσει παιχνίδια με τον γιο του!

Άδωνις Γεωργιάδης και Γιώργος Αυτιάς χάρισαν ένα απίστευτο σκηνικό στην εκπομπή του ΣΚΑΙ με τον Υπουργό Ανάπτυξης να ζητά να αποχωρήσει άμεσα γιατί έχει κανονίσει να πάει για παιχνίδια με τον γιο του!

Συνήθως ο κ. Γεωργιάδης είναι άνετος, από πλευράς χρόνου, στις τηλεοπτικές του εμφανίσεις, δίνοντας στον παρουσιαστή της εκάστoτε εκπομπής την δυνατότητα να τον ρωτήσει για κάθε θέμα που απασχολεί την επικαιρότητα.

Η σημερινή του εμφάνιση στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά όμως, ήταν περιορισμένης διάρκειας. Και αυτό γιατί είχε υποσχεθεί στον γιο του πως θα τον πάει να αγοράσει παιχνίδια, κλείνοντας ραντεβού για click inside.

Έτσι μετά από 20 λεπτά που συζητούσε με τον πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου, Σταύρου Καφούνη, την ψυχολόγο Άννα Κανδαράκη και τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιο Εξαδάκτυλο, όταν ο Γιώργος Αυτιάς άρχισε τα κουβέντα για τα ελληνοτουρκικά με τον Μανώλη Κωστίδη, ακολούθησε ο εξής διάλογος…

  • Άδωνις ΓεωργιάδηςΓιώργο μου, έχω μόνο τρία λεπτά. Δεν μπορώ να κάτσω παραπάνω.
  • Γιώργος Αυτιάς: Βεβαίως. Επ, ένα λεπτό. Το χρόνο τον κανονίζω εγώ. Υπουργε…
  • Άδωνις ΓεωργιάδηςΤον χρόνο δεν μπορείς να τον κανονίσεις εσύ, γιατί έχω υποσχεθεί στον γιο μου να πάμε να πάρουμε παιχνίδια και το click inside έχει συγκεκριμένο χρόνο και δεν παραβιάζω τα μέτρα ποτέ.
  • Γιώργος ΑυτιάςΜην μου ανησυχείς τώρα.
  • Άδωνις ΓεωργιάδηςΣε παρακαλώ πολύ, σε δύο λεπτά με αφήνεις γιατί ο Αλκαίος προηγείται.
  • Γιώργος ΑυτιάςΝα ακούσουμε τον Μανώλη Κωστίδη, Υπουργε; Δεν θα πάθει τίποτα ο γιος σου για δύο λεπτά.
  • Άδωνις ΓεωργιάδηςΘα πάθει πάρα πολλά. Γρήγορα, δύο λεπτά.
  • Γιώργος ΑυτιάςΈνα λεπτό, εμένα δεν με τρέχει κανένας. Κανένας από τους Υπουργούς δεν θα με τρέξει. Γλυκά και όμορφα. Θέλει να με τρέξει ο Άδωνις τώρα. Πρωτότυπο.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άδωνις Γεωργιάδης σε Αυτιά: «Έχω υποσχεθεί να πάω τον γιο μου με click inside για παιχνίδια»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.