ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άδωνις Γεωργιάδης: Συνεχίζει να στοχοποιεί τους ανεμβολίαστους όταν στα ΜΜΜ είναι ο ένας πάνω στον άλλον

Ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, σε δηλώσεις του τόνισε πως είναι αχαριστία στην εστίαση να ζητούν και άλλα χρήματα. Ενώ είπε την ευθύνη να την ρίξουν στους ανεμβολίαστους και όχι στην κυβέρνηση.
Άδωνις Γεωργιάδης: Συνεχίζει να στοχοποιεί τους ανεμβολίαστους όταν στα ΜΜΜ είναι ο ένας πάνω στον άλλον

O Άδωνις Γεωργιάδης σε δηλώσεις του συνέχισε να στοχοποιεί τους ανεμβολίαστους, όταν στα ΜΜΜ επικρατεί πανικός.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο Υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, μίλησε στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», στην τηλεόραση του Open.

Βασικό θέμα συζήτησης ήταν η εστίαση και τα αιτήματα των ιδιοκτητών των μαγαζιών για οικονομική ενίσχυση. Γι’ αυτό μάλιστα την επόμενη Τρίτη, 16 Νοεμβρίου, θα βάλουν λουκέτο.

Όπως έγραψε σχετικά το Sportime για το θέμα: Λουκέτο στην εστίαση στις 16 Νοεμβρίου – Τα μέτρα στήριξης που ζητούν.

Γι’ αυτά τα μέτρα στήριξης, ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε πως είναι πάρα πολύ άδικο, η εστίαση να ζητάει και άλλα χρήματα. Μάλιστα έκανε γνωστό πως όταν συναντήθηκαν οι εκπρόσωποι του λιανεμπορίου και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, οι πρώτοι έκαναν παράπονα για τους τεράστιους πόρους που πήρε η εστίαση.

Ενώ στην συνέχεια σημείωσε πως λόγω των πόρων που πήρε η εστίαση, στερήθηκε χρήματα το λιανεμπόριο, οι ελεύθεροι επαγγελματίες και άλλοι κλάδοι. Οπότε το να ζητάνε και πάλι χρήματα είναι αχαριστία.

Έτσι είπε πως για τα νέα μέτρα δεν πρέπει να κατηγορούν την κυβέρνηση αλλά όσους δεν έχουν κάνει το εμβόλιο. Που εξαιτίας τους συνεχίζει να υπάρχει πανδημία στην Ελλάδα.

Όλα αυτά ενώ την ίδια στιγμή σε όλη της Ελλάδα αλλά κυρίως στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, στα μέσα μαζικής μεταφοράς επικρατεί το αδιαχώρητο. Με τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα τις ώρες αιχμής ο ένας πάνω στον άλλο και να υπάρχει μεγάλος κίνδυνός να γίνει και άλλη διασπορά του κορονοϊού.

Τέλος για το ενδεχόμενο να υπάρχουν rapid test για την είσοδο στα σούπερ μάρκετ είπε πως το εξετάζει η κυβέρνηση γιατί αρκετοί πολίτες συνεχίζουν να μην κάνουν ακόμη και rapid test.

Όμως αυτό το μέτρο είναι πολύ δύσκολο να εφαρμοστεί, γιατί θα κόψουν πολλούς ανθρώπους από την πρόσβαση τους σε βασικά αγαθά. Ενώ θα δημιουργηθούν επίσης ατελείωτες σειρές μπροστά στα καταστήματα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άδωνις Γεωργιάδης: Συνεχίζει να στοχοποιεί τους ανεμβολίαστους όταν στα ΜΜΜ είναι ο ένας πάνω στον άλλον», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.