ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άδωνις: «Νέα μέτρα θα ανακοινώσει ο Χαρδαλιάς σήμερα»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης προανήγγειλε νέα μέτρα για την προστασία κατά του κορονοϊού στην Ελλάδα. Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης φιλοξενήθηκε στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα» και σε ερώτηση για το αν θα παρθούν νέα μέτρα προστασίας στη χώρα είπε χαρακτηριστικά: «Ναι, θα κάνει τις ανακοινώσεις σήμερα, ο κ. Νίκος Χαρδαλιάς». ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπράβο...
Άδωνις: «Νέα μέτρα θα ανακοινώσει ο Χαρδαλιάς σήμερα»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης προανήγγειλε νέα μέτρα για την προστασία κατά του κορονοϊού στην Ελλάδα.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης φιλοξενήθηκε στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα» και σε ερώτηση για το αν θα παρθούν νέα μέτρα προστασίας στη χώρα είπε χαρακτηριστικά: «Ναι, θα κάνει τις ανακοινώσεις σήμερα, ο κ. Νίκος Χαρδαλιάς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπράβο τους! Μαθητές ζήτησαν την υποχρεωτική προσευχή και την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου

Μήνυμα από το 112 στην Αχαΐα

Μήνυμα από τον τηλεφωνικό αριθμό έκτακτης ανάγκης 112 της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας έλαβαν λίγο μετά τις 18:30 χθες στα κινητά τους τηλέφωνα οι κάτοικοι της Αχαΐας και των Ιωαννίνων, μετά την ανακοίνωση των περιοριστικών μέτρων, τα οποία τίθενται σε εφαρμογή από την Τρίτη 6 Οκτωβρίου, ώστε να περιοριστεί η διασπορά της νόσου Covid- 19.

Όπως αναφέρεται στην ειδοποίηση έκτακτης ανάγκης, «αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο Covid- 19 στην Αχαΐα» και συνεχίζει: «Φοράτε υποχρεωτικά μάσκα. Να είστε σε επιφυλακή. Μείνετε ασφαλείς, μείνετε υγιείς».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άδωνις: «Νέα μέτρα θα ανακοινώσει ο Χαρδαλιάς σήμερα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.