ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Aegean: Ανακοίνωση για τις επαφές της με την κυβέρνηση για κρατική ενίσχυση

Η AEGEAN ανακοίνωσε ότι βρίσκεται στο τελικό στάδιο συζητήσεων με την κυβέρνηση για συμφωνία-πακέτο, συμπεριλαμβανομένης κρατικής ενίσχυσης, λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας στον κλάδο των αερομεταφορών
Aegean: Ανακοίνωση για τις επαφές της με την κυβέρνηση για κρατική ενίσχυση

Η AEGEAN ανακοίνωσε ότι βρίσκεται στο τελικό στάδιο συζητήσεων με την κυβέρνηση για συμφωνία-πακέτο, συμπεριλαμβανομένης κρατικής ενίσχυσης, λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας στον κλάδο των αερομεταφορών.

Η συμφωνία, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, θα πρέπει να λάβει την έγκριση της αρμόδιας γενικής διεύθυνσης της Ε.Ε. με την οποία έχουν γίνει ήδη διερευνητικές επαφές προκειμένου να οριστικοποιηθεί, όπως έχει γίνει κατά τους προηγούμενους μήνες και σε πολλές άλλες μεγάλες αεροπορικές εταιρείες στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η AEGEAN θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό σύμφωνα με τις υποχρεώσεις πληροφόρησης και διαφάνειας που υπέχει αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Aegean:

«Η Αεροπορία Αιγαίου Α.Ε. (AEGEAN ή Εταιρεία) ανακοινώνει, σε συνέχεια των δηλώσεων του κυβερνητικού εκπροσώπου ότι, λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας στον κλάδο των αερομεταφορών, βρίσκεται στο τελικό στάδιο συζητήσεων με τις ελληνικές αρχές αναφορικά με συμφωνία πακέτο που συμπεριλαμβάνει και τη χορήγηση κρατικής ενίσχυσης στην Εταιρεία.

Η συμφωνία θα πρέπει να λάβει την έγκριση της αρμόδιας γενικής διεύθυνσης της Ε.Ε. με την οποία έχουν γίνει ήδη διερευνητικές επαφές προκειμένου να οριστικοποιηθεί, όπως έχει γίνει κατά τους προηγούμενους μήνες και σε πολλές άλλες μεγάλες αεροπορικές εταιρείες στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η AEGEAN θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό σύμφωνα με τις υποχρεώσεις πληροφόρησης και διαφάνειας που υπέχει αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Lockdown: Στις 7 Δεκεμβρίου ανοίγουν δημοτικά σχολεία, γυμνάσια και λύκεια!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Aegean: Ανακοίνωση για τις επαφές της με την κυβέρνηση για κρατική ενίσχυση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βασίλης Μπαντής

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη, στις 14/12/1996. Το χαμόγελο του Ροναλντίνιο μου έδωσε το πάθος που ζητούσα στον χώρο του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου. Ασχολήθηκα ερασιτεχνικά σε τοπικές ομάδες για μερικά χρόνια και έπειτα ήρθε η Αθλητική Δημοσιογραφία. Αποφοίτησα από σχολή δημοσιογραφίας, βρέθηκα σε Metrosport και Thesstoday, όπου έκανα αθλητικό και κοινωνικό ρεπορτάζ αντίστοιχα.