ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αφέθηκαν ελεύθεροι όλοι οι Τούρκοι στρατιωτικοί

Ελεύθεροι αφέθηκαν τη Δευτέρα (0406) και οι τέσσερις τελευταίοι Τούρκοι στρατιωτικοί, οι οποίοι ήρθαν στην Ελλάδα τον Ιούλιο του 2016 μετά την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία. Οι Τούρκοι στρατιωτικοί κρατούνταν στο Αστυνομικό Τμήμα του Ολυμπιακού Χωριού. Ο λόγος που αποφυλακίστηκαν είναι ότι παρήλθε το 18μηνο της προσωρινής κράτησης, όπως ακριβώς είχε συμβεί και με...
Αφέθηκαν ελεύθεροι όλοι οι Τούρκοι στρατιωτικοί

Ελεύθεροι αφέθηκαν τη Δευτέρα (0406) και οι τέσσερις τελευταίοι Τούρκοι στρατιωτικοί, οι οποίοι ήρθαν στην Ελλάδα τον Ιούλιο του 2016 μετά την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία.

Οι Τούρκοι στρατιωτικοί κρατούνταν στο Αστυνομικό Τμήμα του Ολυμπιακού Χωριού. Ο λόγος που αποφυλακίστηκαν είναι ότι παρήλθε το 18μηνο της προσωρινής κράτησης, όπως ακριβώς είχε συμβεί και με τους πρώτους τέσσερις. Πλέον, θα διαμένουν σε απόρρητη τοποθεσία και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Υπενθυμίζεται πως και οι οκτώ έχουν ζητήσει δια των συνηγόρων τους να αποχωρήσουν από την Ελλάδα όταν τους χορηγηθεί άσυλο. Συγκεκριμένα, οι δικηγόροι τους ζητούν να χορηγηθεί άσυλο στους πελάτες τους μαζί με τα αναγκαία ταξιδιωτικά έγγραφα, ώστε να μπορούν να ταξιδέψουν νομίμως σε χώρα της επιλογής τους.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αφέθηκαν ελεύθεροι όλοι οι Τούρκοι στρατιωτικοί», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.