ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αφίδνες: Έφτασε στην κοινότητα η φωτιά, καίγονται σπίτια, δεν υπάρχει πυροσβεστικό! (vid)

Προ των πυλών Αφιδνών έχει φτάσει η φωτιά και μάλιστα απειλεί σπίτια όπως ανέφερε ο o Ανδρέας Θεοδωρακόπουλος, πρόεδρος κοινότητας.
Αφίδνες: Έφτασε στην κοινότητα η φωτιά, καίγονται σπίτια, δεν υπάρχει πυροσβεστικό! (vid)

Αφίδνες: Προ των πυλών Αφιδνών έχει φτάσει η φωτιά και μάλιστα καίει σπίτια όπως ειπώθηκε από ρεπορτάζ τηλεοπτικών σταθμών

Ανεξέλεγκτα καίνε τα πύρινα μέτωπα σε ολόκληρη τη χώρα και ειδικά η φωτιά στη Βαρυμπόμπη που αναζωπυρώθηκε από το μεσημέρι της Πέμπτης (5/8) απειλεί σχεδόν όλες της γύρω περιοχές. Μία εξ αυτών είναι και οι Αφίδνες η οποίες απειλούνται με καταστροφή όπως εξήγησε ο πρόεδρος της κοινότητας.

Συγκεκριμένα μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, o Ανδρέας Θεοδωρακόπουλος, πρόεδρος κοινότητας Αφιδνών, σημείωσε ότι η πυρκαγιά μαίνεται ανεξέλεγκτη.

«Έχει αρχίσει και μπαίνει στο χωριό η φωτιά και δεν υπάρχει κανένα πυροσβεστικό (σ.σ. τουλάχιστον όχι έως ότου έκανε τις δηλώσεις). Είμαστε ανοχύρωτο χωριό», σημειώνει χαρακτηριστικά και κάνει έκκληση στην Πυροσβεστική για οχήματα και δυναμικό.

«Απειλούνται σπίτια, επιχειρήσεις. Έχουν απομακρυνθεί όλοι με ασφάλεια».

«Βοηθήστε τις Αφίδνες, καίγονται», κατέληξε όντας σε απόγνωση ο κ. Θεοδωρακόπουλος.

Διαβάστε επίσης

Super-3: Κοντά στους πληγέντες των πυρκαγιών – Συγκεντρώνει είδη πρώτη ανάγκης

Φωτιά – Αττική: Πέντε τραυματίες – Σε εφημερία εκτάκτως το Σισμανόγλειο

Φωτιά – Βαρυμπόμπη: Δύο εθελοντές πυροσβέστες στην εντατική

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αφίδνες: Έφτασε στην κοινότητα η φωτιά, καίγονται σπίτια, δεν υπάρχει πυροσβεστικό! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.