Αφίδνες: Προ των πυλών Αφιδνών έχει φτάσει η φωτιά και μάλιστα απειλεί σπίτια όπως ανέφερε ο o Ανδρέας Θεοδωρακόπουλος, πρόεδρος κοινότητας.

Προ των πυλών Αφιδνών έχει φτάσει η φωτιά και μάλιστα απειλεί σπίτια όπως ανέφερε ο o Ανδρέας Θεοδωρακόπουλος, πρόεδρος κοινότητας.

Αφίδνες: Προ των πυλών Αφιδνών έχει φτάσει η φωτιά και μάλιστα καίει σπίτια όπως ειπώθηκε από ρεπορτάζ τηλεοπτικών σταθμών

Ανεξέλεγκτα καίνε τα πύρινα μέτωπα σε ολόκληρη τη χώρα και ειδικά η φωτιά στη Βαρυμπόμπη που αναζωπυρώθηκε από το μεσημέρι της Πέμπτης (5/8) απειλεί σχεδόν όλες της γύρω περιοχές. Μία εξ αυτών είναι και οι Αφίδνες η οποίες απειλούνται με καταστροφή όπως εξήγησε ο πρόεδρος της κοινότητας.

Συγκεκριμένα μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, o Ανδρέας Θεοδωρακόπουλος, πρόεδρος κοινότητας Αφιδνών, σημείωσε ότι η πυρκαγιά μαίνεται ανεξέλεγκτη.

«Έχει αρχίσει και μπαίνει στο χωριό η φωτιά και δεν υπάρχει κανένα πυροσβεστικό (σ.σ. τουλάχιστον όχι έως ότου έκανε τις δηλώσεις). Είμαστε ανοχύρωτο χωριό», σημειώνει χαρακτηριστικά και κάνει έκκληση στην Πυροσβεστική για οχήματα και δυναμικό.

«Απειλούνται σπίτια, επιχειρήσεις. Έχουν απομακρυνθεί όλοι με ασφάλεια».

«Βοηθήστε τις Αφίδνες, καίγονται», κατέληξε όντας σε απόγνωση ο κ. Θεοδωρακόπουλος.

Διαβάστε επίσης

Super-3: Κοντά στους πληγέντες των πυρκαγιών – Συγκεντρώνει είδη πρώτη ανάγκης

Φωτιά – Αττική: Πέντε τραυματίες – Σε εφημερία εκτάκτως το Σισμανόγλειο

Φωτιά – Βαρυμπόμπη: Δύο εθελοντές πυροσβέστες στην εντατική