ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυστηρώς ακατάλληλο βίντεο που σοκάρει από την θανάσιμη συμπλοκή μεταξύ Αλγερινών στη Θεσσαλονίκη

Αυστηρώς ακατάλληλο βίντεο κυκλοφορεί και σοκάρει, από την θανάσιμη συμπλοκή μεταξύ Αλγερινών στη Θεσσαλονίκη. Σοκαριστικό και ακατάλληλο βίντεο με τη δολοφονία ενός 24χρονου Αλγερινού από ομοεθνή του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ένας αυτόπτης μάρτυρας κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο τη στιγμή που ο 20χρονος δράστης επιτίθεται με μαχαίρι στο θύμα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ...
Αυστηρώς ακατάλληλο βίντεο που σοκάρει από την θανάσιμη συμπλοκή μεταξύ Αλγερινών στη Θεσσαλονίκη

Αυστηρώς ακατάλληλο βίντεο κυκλοφορεί και σοκάρει, από την θανάσιμη συμπλοκή μεταξύ Αλγερινών στη Θεσσαλονίκη.

Σοκαριστικό και ακατάλληλο βίντεο με τη δολοφονία ενός 24χρονου Αλγερινού από ομοεθνή του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο τη στιγμή που ο 20χρονος δράστης επιτίθεται με μαχαίρι στο θύμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Thestival το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στην οδό Μακεδονικής Αμύνης. Η αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε μπροστά στα έντρομα μάτια δεκάδων πολιτών.

Όπως αναφέρεται, το θύμα δέχτηκε αρκετές μαχαιριές από τον δράστη, με μία από αυτές να τον βρίσκει στην καρδιά. Έπειτα, έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος, ενώ στο σημείο κατέφταναν εκείνη τη στιγμή άνδρες της αστυνομίας και ειδικότερα στην ομάδας Ζ.

Το παρακάτω, σοκαριστικό βίντεο περιέχει επεξεργασία, για να μη φαίνονται χαρακτηριστικά ατόμων. Περιέχει σκληρές εικόνες και είναι ακατάλληλο για παιδιά.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αυστηρώς ακατάλληλο βίντεο που σοκάρει από την θανάσιμη συμπλοκή μεταξύ Αλγερινών στη Θεσσαλονίκη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.