ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτά είναι τα 58 νηπιαγωγεία που θα διδάσκουν αγγλικά

Αρχίζει η πιλοτική εισαγωγή δραστηριοτήτων στη αγγλική γλώσσα στο Νηπιαγωγείο, σύμφωνα με απόφαση της υφυπουργού Παιδείας. Έτσι, 58 νηπιαγωγεία της χώρας, θα μπουν στη συγκεκριμένη δραστηριότητα, προκειμένου να δοκιμαστεί και να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δάφνη: Απέδρασε κρατούμενος με τις χειροπέδες! Αυτά προέκυψαν κατόπιν της υπ’ αρ. Φ.7/76108/ΓΔ4/17-06-2020 Απόφασης της Υφυπουργού Παιδείας και...
Αυτά είναι τα 58 νηπιαγωγεία που θα διδάσκουν αγγλικά

Αρχίζει η πιλοτική εισαγωγή δραστηριοτήτων στη αγγλική γλώσσα στο Νηπιαγωγείο, σύμφωνα με απόφαση της υφυπουργού Παιδείας.

Έτσι, 58 νηπιαγωγεία της χώρας, θα μπουν στη συγκεκριμένη δραστηριότητα, προκειμένου να δοκιμαστεί και να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δάφνη: Απέδρασε κρατούμενος με τις χειροπέδες!

Αυτά προέκυψαν κατόπιν της υπ’ αρ. Φ.7/76108/ΓΔ4/17-06-2020 Απόφασης της Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων «Δραστηριότητες στην αγγλική γλώσσα στο νηπιαγωγείο» (Β΄ 2418) και ακόλουθης εγκυκλίου οδηγίας.

Δείτε τα 58 νηπιαγωγεία παρακάτω:

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αυτά είναι τα 58 νηπιαγωγεία που θα διδάσκουν αγγλικά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.