ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτά είναι τα καινούργια 5ευρα με την υπογραφή της Λανγκάρντ (pic)

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα παρουσίασε τα νέα χαρτονομίσματα των 5 ευρώ, τα οποίο φέρουν την υπογραφή της Κριστίν Λανγκάρντ. Τα νέα χαρτονομίσματα των 5 ευρώ παρουσίασε η επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ), Κριστίν Λανγκάρντ. Η διαφορά με τα προηγούμενα είναι ότι αυτά φέρουν την υπογραφή της κα Λαγκάρντ και όχι του προκατόχου της, Μάριο...
Αυτά είναι τα καινούργια 5ευρα με την υπογραφή της Λανγκάρντ (pic)

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα παρουσίασε τα νέα χαρτονομίσματα των 5 ευρώ, τα οποίο φέρουν την υπογραφή της Κριστίν Λανγκάρντ.

Τα νέα χαρτονομίσματα των 5 ευρώ παρουσίασε η επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ), Κριστίν Λανγκάρντ. Η διαφορά με τα προηγούμενα είναι ότι αυτά φέρουν την υπογραφή της κα Λαγκάρντ και όχι του προκατόχου της, Μάριο Ντράγκι.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αυτά είναι τα καινούργια 5ευρα με την υπογραφή της Λανγκάρντ (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.