ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτή είναι η πρώτη ιδιωτική ιατρική σχολή στην Ελλάδα

Το «University of Nicosia Greece Branch Medical Limited» έχει ως καταστατικό σκοπό την ίδρυση και λειτουργία Ιατρικής Σχολής στην Αθήνα.
Αυτή είναι η πρώτη ιδιωτική ιατρική σχολή στην Ελλάδα

Αυτή είναι η πρώτη ιδιωτική ιατρική σχολή στην Ελλάδα, μετά από έγκριση της Επιτροπής Ανταγωνισμού.

Στις 19 Απριλίου, εγκρίθηκε ομόφωνα η σύσταση της εταιρίας με την επωνυμία «University of Nicosia Greece Branch Medical Limited».

Η απόφαση αφορούσε στην απόκτηση κοινού ελέγχου από την εταιρία με την επωνυμία «HELLENIC HEALTHCARE HOLDING 3 (CYPRUS) LIMITED» και τον οργανισμό ιδιωτικού δικαίου με την επωνυμία «Π.Λ. Πανεπιστήμιο Λευκωσίας» επί (α) της υπό σύσταση εταιρίας με την επωνυμία «University of Nicosia Greece Branch Medical Limited» και (β) της υφιστάμενης εταιρίας με την επωνυμία «VANES Limited».

Η HH3 έχει έδρα στην Κύπρο και ανήκει στο δίκτυο CVC ενώ το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας εδρεύει στην Κύπρο και ελέγχεται από την εταιρία περιορισμένης ευθύνης με την επωνυμία «EDEX Educational Excellence Corporation Ltd».

Η «University of Nicosia Greece Branch Medical Limited» έχει ως καταστατικό σκοπό την ίδρυση και λειτουργία Ιατρικής Σχολής στην Αθήνα.

Διαβάστε επίσης:

Πολυ χαρούμενη και στα κόκκινα η Δόμνα Μιχαηλίδου – Έπαθε σύνδρομο Κασσελάκη και Πατρίδα – Θρησκεία – Οικογένεια του Αυτιά – Ξέχασε πως δεν θέλουν να την βλέπουν στον Ολυμπιακό

ΜΜΜ: Δωρεάν εισιτήρια – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αυτή είναι η πρώτη ιδιωτική ιατρική σχολή στην Ελλάδα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.