ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτοκτονία – Μοσχάτο: Πάρτε μάτι ένα μ@λ@κα!

Τι να πεις και πώς να τον πεις. Βωμολοχία. Ναι, αυτό μας πείραξε. Βωμολοχία είναι πως τον λέμε απλά… μ@λ@κα. Διότι δεδομένα είναι κάτι παραπάνω. Ασφαλώς και αναφερόμαστε στον ηθικό αυτουργό της αυτοκτονίας της 14χρονης στο Μοσχάτο.
Αυτοκτονία – Μοσχάτο: Πάρτε μάτι ένα μ@λ@κα!

Αυτοκτονία – Μοσχάτο: Τι να πεις και πώς να τον πεις. Βωμολοχία. Ναι, αυτό μας πείραξε. Βωμολοχία είναι πως τον λέμε απλά… μ@λ@κα. Διότι δεδομένα είναι κάτι παραπάνω. Ασφαλώς και αναφερόμαστε στον ηθικό αυτουργό της αυτοκτονίας της 14χρονης στο Μοσχάτο.

Δεν θέλουμε να πούμε κι άλλες… βαριές. Και μην ακούσουμε κάποιον να μιλάει για στοχοποίηση διότι νισάφι πια. Πίσσα και πούπουλα για να μην πούμε ευνουχισμός. Σύμφωνοι. Ουδείς μπορεί να πάρει το νόμο στα χέρια τους. Ουδείς μπορεί να ψέξει ή να κατηγορήσει και τον άτυχο πατέρα της 14χρονος που τον πλάκωσε στο ξύλο. Φαίνεται στις φωτογραφίες εξάλλου. Τις «άρπαξε». Ποιός; Μα φυσικά ο 43χρονος ψιλικατζής. Ψιλικατζής στην ψυχή, όχι μόνο στο επάγγελμα. Μια χαρά άνθρωποι, μεροκαματιάρηδες είναι οι περισσότεροι. Ο συγκεκριμένος απλά δεν είναι άνθρωπος.

Αυτοκτονία – Μοσχάτο

Είναι δυνατόν να αποπλανείς ρε άνθρωπε 14 χρονών κορίτσι; Να το εκβιάζεις; Να παίζεις με το κορμί του και την ψυχή του; Να τον στέλνεις στην απελπισία και το θάνατο; Να έχεις κόρη στην ηλικία της; Να έχεις και φωτογραφίες στο κινητό σου; Ήθελες να έχεις και αρχείο ρε διεστραμμένε; Είναι δυνατόν;

Ευτυχώς, η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία και φωτογραφίες του 43χρονου ψιλικατζή στο Μοσχάτο, που κατηγορείται για αποπλάνηση της 14χρονης. Η 14χρονη που έδωσε τραγικό τέλος στη ζωή της, πέφτοντας στις γραμμές του ΗΣΑΠ.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 43χρονου, ο οποίος συνελήφθη στις 22 Μαΐου από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για αποπλάνηση παιδιού που δεν έχει συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας του και μετά τη συμπλήρωση του 14ου έτους κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφίας ανηλίκων και κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια που έχει συμπληρώσει το 14ο έτος όχι όμως το 18ο της ηλικίας του.

Πρόκειται για τον (επ.) ΛΑΠΠΑ (ον.) ΔΗΜΗΤΡΙΟ του Στεφάνου και της Φωτεινής, γεννηθέντα στις 13-8-1976 στην Αθήνα.

Ο λόγος της δημοσιοποίησης

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορουμένου, στην διευκόλυνση διερεύνησης της επίδοσής του και σε άλλες ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινες πράξεις σε βάρος μεγάλου αριθμού και άλλων θυμάτων, καθώς και για την ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε.

Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο 43χρονος φέρεται να διατηρούσε σχέσεις με την 14χρονη μαθήτρια που αυτοκτόνησε πρόσφατα στο Μοσχάτο. Εις  βάρος του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για τα αδικήματα της αποπλάνησης ανηλίκου κάτω των 14 ετών, κατάχρησης σε ασέλγεια, σε βαθμό κακουργήματος και για το πλημμέλημα της πορνογραφίας ανηλίκων.

Στην κυνική ομολογία του, είχε πει ότι γνώρισε τη μαθήτρια πριν τρεις μήνες στο κατάστημα ψιλικών που διατηρούσε στην περιοχή του Μοσχάτου. Κάποια στιγμή, που την είδε στεναχωρημένη, και με το πρόσχημα πως ήθελε να την παρηγορήσει, κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της, κάνοντας σχέση μαζί της! Ο 43χρονος παραδέχθηκε με απίστευτο κυνισμό στους αστυνομικούς ότι είχε καταφέρει να αποπλανήσει αρκετές φορές το κορίτσι, δίνοντας μάλιστα λεπτομέρειες που προκαλούν αηδία και σοκάρουν…

Στο δια ταύτα…

Όσο κι αν μας πνίγει η οργή, οφείλουμε να ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο. Δεν μπορούμε να παίρνουμε το νόμο στα χέρια μας, το ξαναλέμε. Η δημοσιοποίηση έγινε για να ξέρουμε τι και ποιός. Όχι για κάποιον άλλο λόγο. Επίσης. Μακάρι να μετανοήσει ειλικρινά. Ας μην ξεχνάμε πως ως Χριστιανοί δεν μετράμε τους ανθρώπους από τις πράξεις. Αλλά από τη μεταμέλεια και την πραγματική ευκαιρία που έχει ένας άνθρωπος για να αλλάξει. Να αλλάξει πραγματικά.

Αυτοκτονία – Μοσχάτο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αυτοκτονία – Μοσχάτο: Πάρτε μάτι ένα μ@λ@κα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.