ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτοκτόνησε κρατούμενος στο ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα – Γιατί κατηγορούνταν

Σοκ στο ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα, εκεί όπου ένας 32χρονος κρατούμενος αποφάσισε να αυτοκτονήσει!
Αυτοκτόνησε κρατούμενος στο ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα – Γιατί κατηγορούνταν

Τέλος στη ζωή του αποφάσισε να βάλει ένας 32χρονος κρατούμενος στο ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα έπειτα από την σύλληψη του για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του.

Ο 32χρονος άνδρας με καταγωγή από την Δανία είχε έρθει στην Ελλάδα μαζί με την σύντροφο του για τουρισμό, με την 26χρονη γυναίκα να καταγγέλει πως ο κατηγορούμενος την κακοποιούσε με αποτέλεσμα, το βράδυ του Σαββάτου (09/10), η ΕΛ.ΑΣ. να προχωρήσει στην σύλληψη του.

Έπειτα από την σύλληψη του όμως, ο άνδρας αποφάσισε να αυτοκτονήσει εντός του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Παντελεήμονα, όπου και κρατούνταν.

Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα μετέδωσε το κανάλι του Mega, ο 32χρονος επέλεξε να κρεμαστεί, δημιουργώντας έναν αυτοσχέδιο βρόγχο, τη στιγμή που η σύντροφος του μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αυτοκτόνησε κρατούμενος στο ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα – Γιατί κατηγορούνταν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.