ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτός είναι ο γιατρός «μαϊμού»: Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του (vid)

Γιατρός «μαϊμού»: Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του «μαϊμού»ογκολόγου που εξαπάτησε δεκάδες συμπολίτες και οδήγησε στον θάνατο τρία άτομα.
Αυτός είναι ο γιατρός «μαϊμού»: Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του (vid)

Σάλο έχει προκαλέσει στη πανελλήνιο η υπόθεση με τον ογκολόγο «μαϊμού», ο οποίος οδήγησε στον θάνατο δύο ανήλικα παιδιά καθώς επίσης και έναν 76χρονο άνδρα. Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του.

Ο γιατρός «μαϊμού» που ζούσε χλιδάτη ζωή, εμφανιζόταν με το όνομα «Νίκος Κοντός» και είχε κατορθώσει να εξαπατήσει δεκάδες ανθρώπους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φονικό στον Εύοσμο: Προφυλακίζονται μάνα και κόρη για τη δολοφονία του 49χρονου ταξιτζή!

Ο εν λόγω άνδρας δρούσε τουλάχιστον από το 2016 παρέχοντας, έναντι αδρής αμοιβής, τις δήθεν εξειδικευμένες γνώσεις του σε βαριά νοσούντες ασθενείς με«προηγμένες» θεραπείες διάρκειας πέντε μηνών. Αυτές οι θεραπείες υποτίθεται θα οδηγούσαν, λόγω των «εξελιγμένων» φαρμάκων που χορηγούσε, σε πλήρη ίαση.

Έτσι επί τουλάχιστον τέσσερα χρόνια ο 47χρονος -κατηγορούμενος για τον θάνατο τριών ασθενών\- παρουσιαζόταν ως κορυφαίος γιατρός που συνεργάζεται με κορυφαίο ελβετικό κέντρο, σύμφωνα με στοιχεία της δικογραφίας που σχηματίστηκε σε βάρος του.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, εξαπατούσε δεκάδες πολίτες και τους έπειθε να σταματήσουν τις συμβατικές θεραπείες και να ακολουθήσουν τις δικές του… μεθόδους.

Γιατρός «μαϊμού»: Δείτε παρακάτω το ρεπορτάζ του MEGA, που παρουσίασε την πρώτη φωτογραφία από του, την ώρα που αναμένονται οι «καθαρές» φωτογραφίες από την ΕΛ.ΑΣ.

Αυτός είναι ο γιατρός «μαϊμού»: Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αυτός είναι ο γιατρός «μαϊμού»: Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.