ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτός είναι ο προπονητής του τένις που για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων!

Η αστυνομία έδωσε τα στοιχεία του προπονητή τένις στη δημοσιότητα.
Αυτός είναι ο προπονητής του τένις που για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων!

Σοκ έχει προκαλέσει σε όλη της Ελλάδα η υπόθεση κακοποίησης ανηλίκων από τον προπονητή τένις, με τις εξελίξεις να τρέχουν.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά δύο μαθήτριες του, ο οποίες ήτα ανήλικες, ηλικίας 13,5 και 14 ετών.

Το γεγονός το εκμυστηρεύτηκαν τα παιδιά στους γονείς τους, οι οποίοι άμεσα κατήγγειλαν τον περιστατικό στην αστυνομία.

Μάλιστα φέρεται ότι είχε κάνει το ίδιο και με άλλες αθλήτριες της ίδιας ηλικίας, κάτι που εξετάζεται από τις αρχές.

Πλέον δόθηκαν τα στοιχεία του και πρόκειται για τον Δερβένη Χρήστο του Πέτρου και της Αλεξάνδρας, γεννηθέντα της 3-10-1987.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο προπονητής του τένις είχε συλληφθεί στις 5 Νοεμβρίου από ανθρώπους της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και λίγο αργότερα προφυλακίστηκε.

αυτός είναι ο προπονητής τένις που κατηγορείται!

αυτός είναι ο προπονητής τένις που κατηγορείται!

https://youtu.be/jN-0CpesD0Y

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αυτός είναι ο προπονητής του τένις που για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.