ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτός είναι ο Βρετανός που πήγε να κάψει τη Μαλακάσα

Στον εισαγγελέα ο Βρετανός που επιχείρησε να βάλε φωτιά στη Μαλακάσα - Αντιτρομοκρατική και ΕΥΠ στις έρευνες.
Αυτός είναι ο Βρετανός που πήγε να κάψει τη Μαλακάσα

Το καλοκαίρι μπήκε και δυστυχώς για άλλη μια χρονιά εκδηλώνονται οι πρώτες φωτιές. Μπορεί οι υπεύθυνοι να κοροϊδεύουν τη νοημοσύνη μας σχετικά με τις αιτίες, ωστόσο όλοι γνωρίζουμε πως οι εμπρησμοί είναι ίσως ο πρώτος λόγος.

Ευτυχώς ένας τέτοιος φαίνεται πως αποφεύχθηκε, καθώς Βρετανός υπήκοος εντοπίστηκε στη Μαλακάσα στην προσπάθειά του να βάλει φωτιά πολύ κοντά στην Εθνική Οδό σε ξερά χόρτα και στο δάσος.

Για καλή τύχη έγινε γρήγορα αντιληπτός από περαστικούς και συνελήφθη. Εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για εμπρησμό σε δάσος, με τον ίδιο να οδηγείται στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί.

Σε ό,τι αφορά τον τρόπο δράσης του, αυτός δεν ήταν και ιδιαίτερα… επαγγελματικός, μιας και χρησιμοποιούσε κεριά εκκλησίας και ξερά χόρτα για προσάναμμα, ενώ οι τρεις κάρτες sim που βρέθηκαν στην κατοχή του μαζί με γκαζάκι και πέντε αναπτήρες, έχουν θορυβήσει ιδιαίτερα τις ελληνικές αρχές.




Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αυτός είναι ο Βρετανός που πήγε να κάψει τη Μαλακάσα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.