ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυξάνονται οι πτήσεις εσωτερικού – Τι θα ισχύει

Από αύριο Δευτέρα 25 Μαΐου, οπότε θα αρθεί ο περιορισμός και προς τα υπόλοιπα νησιά, αναμένεται να αυξηθούν και οι πτήσεις εσωτερικού. 
Αυξάνονται οι πτήσεις εσωτερικού – Τι θα ισχύει

Από αύριο Δευτέρα 25 Μαΐου, οπότε θα αρθεί ο περιορισμός και προς τα υπόλοιπα νησιά, αναμένεται να αυξηθούν και οι πτήσεις εσωτερικού.

Αυστηρά μέτρα προστασίας θα πρέπει να τηρούν οι εργαζόμενοι και οι επιβάτες στα αεροδρόμια της χώρας μας για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού ενόψει και της διεύρυνσης των πτήσεων εσωτερικού από αύριο, Δευτέρα 25 Μαΐου.

Υπενθυμίζεται, πως η AEGEAN στα δρομολόγια εσωτερικού, ήδη από τις 18 Μαΐου ενίσχυσε τα δρομολόγια προς Ηράκλειο, Χανιά, Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη και από αύριο 25 Μαΐου ενισχύει και τα δρομολόγια προς Ρόδο, Κέρκυρα, Μυτιλήνη, Χίο, Σάμο και τους υπολοίπους προορισμούς του δικτύου εσωτερικού.

Σύμφωνα με τα μέτρα του Αεροδρομίου της Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος» που βασίζονται στις οδηγίες των Eθνικών Yγειονομικών Αρχών, η σχολαστική τήρηση κανόνων υγιεινής των χεριών καθώς και αναπνευστικής υγιεινής, η χρήση μάσκας, η τήρηση αποστάσεων, ο προσεκτικός καθαρισμός και η απολύμανση επιφανειών και χώρων, ιδιαίτερα όπου υπάρχει «επαφή», αποτελούν τη βασική προϋπόθεση για την προστασία των επιβατών και των εργαζομένων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ελλάδα: Κανένας νεκρός – Δύο νέα κρούσματα κορονοϊού (vids)

Μάλιστα σε ότι αφορά τη χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική – ήδη από την είσοδο του επιβάτη στο αεροδρόμιο – καθώς και η διατήρησή της κατά τη διάρκεια της παραμονής στους χώρους του αεροδρομίου. Υποχρεωτική είναι τόσο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας επιβίβασης όσο και κατά την πτήση.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αυξάνονται οι πτήσεις εσωτερικού – Τι θα ισχύει», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.