ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ: Υιοθετεί το αγοράκι που έμεινε ορφανό από την διπλή δολοφονία

ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ: Υιοθετεί το αγοράκι που έμεινε ορφανό από την διπλή δολοφονία - Αναλαμβάνει την οικονομική στήριξη της οικογένειας Τσάπα.
ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ: Υιοθετεί το αγοράκι που έμεινε ορφανό από την διπλή δολοφονία

ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ: Υιοθετεί το αγοράκι που έμεινε ορφανό από την διπλή δολοφονία – Αναλαμβάνει την οικονομική στήριξη της οικογένειας Τσάπα από τη Μακρινίτσα Πηλίου.

Η οικογένεια, ξεκληρίστηκε ύστερα από το διπλό φονικό, όπου ο 31χρονος μακελάρης, σκότωσε την 28χρονη κόρη και τον 30χρονο γιο του Απόστολου και της Σούλας Τσάπα, γράφει το taxydromos.gr.

Μάλιστα, η ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ θα καταβάλει άμεσα το ποσό 10.000 ευρώ ως οικονομική ενίσχυση, προκειμένου να σταθεί στα πόδια της η οικογένεια.

Την ίδια ώρα, κάθε μήνα θα καταβάλλεται από την ΑΓΕΤ το ποσό των 500 ευρώ για τις ανάγκες του παιδιού, μέχρι να γίνει 18 χρονών.

Την απόφαση του Ομίλου της ΑΓΕΤ Ηρακλής χαιρέτησε το σωματείο εργαζομένων στο εργοστάσιο του Βόλου.

«Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι και συγκινημένοι για την τόσο σημαντική απόφαση της διοίκησης της ΑΓΕΤ να υιοθετήσει το παιδάκι στη Μακρυνίτσα. Αυτός είναι ο κοινωνικός χαρακτήρας της ΑΓΕΤ Ηρακλής που βρίσκεται πάντα δίπλα στην τοπική κοινωνία και τις ανάγκες της. Και εμείς δικαίως υπερηφανευόμαστε που εργαζόμαστε εκεί!», αναφέρεται σε νάρτηση που έκανε η Ένωση Προσωπικού Τσιμέντων.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ: Υιοθετεί το αγοράκι που έμεινε ορφανό από την διπλή δολοφονία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.