ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγγελος Μητρετώδης-Δημήτρης Κούκλατζης: Συγκινητική υποδοχή στο αεροδρόμιο Μακεδονία

Κατέβηκαν ένστολοι από το κυβερνητικό αεροσκάφος
Αγγελος Μητρετώδης-Δημήτρης Κούκλατζης: Συγκινητική υποδοχή στο αεροδρόμιο Μακεδονία

Λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα έφτασε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» το κυβερνητικό αεροσκάφος, το οποίο έφερνε πίσω στην πατρίδα, τους δύο ‘Ελληνες στρατιωτικούς.

Ο Δημήτρης Κούκλατζης και ο Άγγελος Μητρετώδης μετά από 167 ημέρες στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Ανδριανούπολης, επέστρεψαν στην Ελλάδα και η υποδοχή τους ήταν εξαιρετικά συγκινητική.

fadv01

Στο αεροδρόμιο τους υποδέχτηκαν οι γονείς τους ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιάννης Αμανατίδης και ο αρχηγός ΓΕΣ, Αλκιβιάδης Στεφανής.

Να σημειωθεί ακόμα πως μπροστά στο κυβερνητικό αεροσκάφος που μετέφερε τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, παρατάχθηκε άγημα της Στρατονομίας για να πλαισιώσει την τελετή υποδοχής.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αγγελος Μητρετώδης-Δημήτρης Κούκλατζης: Συγκινητική υποδοχή στο αεροδρόμιο Μακεδονία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.