ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγιά Παρασκευή: Νεκρή η 35χρονη πατροκτόνος (vid)

Νεκρή στο κελί της η 35χρονη πατροκτόνος
Αγιά Παρασκευή: Νεκρή η 35χρονη πατροκτόνος (vid)

Νεκρή στο κελί της βρέθηκε η 35χρονη που την 21η Ιουνίου στην Αγιά Παρασκευή, σκότωσε τον πατέρα της και επιχείρησε να αυτοκτονήσει.

Η νεαρή γυναίκα επιτέθηκε με ένα μαχαίρι στον πατέρα της και κατάφερε να τον σκοτώσει, ενώ στη συνέχεια έκοψε τις φλέβες της, για να δώσει τέλος στη ζωή της.

Οι προσπάθειες της τότε δεν είχαν στεφθεί με επιτυχία, αφού οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία, που έφτασε στο σημείο και αντίκρισε το συγκεκριμένο θέαμα.

Μάλιστα οδηγήθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες για τα τραύματα που είχε δημιουργήσει μόνη της, ενώ στη συνέχεια συνελήφθη.

Η 35χρόνη είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενη και είχε προφυλακιστεί στις φυλακές Κορυδαλλού και συγκεκριμένα στην πτέρυγα των παλαιών γυναικείων φυλακών, που κρατούνται υπόδικες.

Αγιά Παρασκευή: Τα ψυχολογικά προβλήματα της γυναίκας, ήταν πολλά αφού σύμφωνα με μαρτυρίες, είχε επιτεθεί και στο παρελθόν στον πατέρα της, ωστόσο τότε το μοιραίο είχε αποφευχθεί.

Έτσι βρέθηκε κρεμασμένη στο κελί της, ωστόσο εξετάζονται πλέον όλες οι περιπτώσεις, αφού εκείνη την ώρα η φυλακή ήταν ανοιχτή, κάτι που προκαλεί προβληματισμό στους  σωφρονιστικούς υπαλλήλους.

Έρευνες λοιπόν έχουν αρχίσει προκειμένου να εξεταστούν τα πάντα γύρω από τον θάνατο της και να κριθεί αν όντως πρόκειται για αυτοκτονία ή αν έχει συμβεί κάτι άλλο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αγιά Παρασκευή: Νεκρή η 35χρονη πατροκτόνος (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.