ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άγιο Φως: Live η τελετή αφής από τον Πανάγιο Τάφο στα Ιεροσόλυμα

Παρακολουθήστε live την τελετή αφής από τον Πανάγιο Τάφο στα Ιεροσόλυμα.
Άγιο Φως: Live η τελετή αφής από τον Πανάγιο Τάφο στα Ιεροσόλυμα

Άγιο Φως: Παρακολουθήστε live την τελετή αφής από τον Πανάγιο Τάφο στα Ιεροσόλυμα.

Άγιο Φως: Μεγάλο Σάββατο σήμερα και αυτή την ώρα στον Πανάγιο Τάφο στα Ιεροσόλυμα, πραγματοποιείται η τελετή του Αγίου Φωτός από τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων.

Πλήθος πιστών έχει συγκεντρωθεί στον Πανάγιο Τάφο, αρκετοί εξ αυτών χωρίς να φορούν μάσκα, καθώς το Ισραήλ έχει εμβολιάσει σχεδόν το σύνολο του πληθυσμού του. Στα Ιεροσόλυμα βρίσκεται ο υφυπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Βλάσης, ο οποίος εκπροσωπεί την Ελληνική κυβέρνηση. Ο κ. Βλάσης θα παραλάβει το Άγιο Φως και θα επιστρέψει το απόγευμα στην Ελλάδα, προκειμένου να φτάσει στη συνέχεια, σε ολόκληρη τη χώρα.

Δείτε live την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πάσχα: Πώς θα γίνει η παραλαβή και η μεταφορά του Αγίου Φωτός

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άγιο Φως: Live η τελετή αφής από τον Πανάγιο Τάφο στα Ιεροσόλυμα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.