ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άγιο Όρος: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες (vid)

Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες έδωσαν οι άνδρες της πυροσβεστικής προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες λίγο μετά τις 4:00 σε δύσβατη, δασική περιοχή στο Ακρωτήριο Αράπης, στο βόρειο τμήμα του Αγίου Όρους. Επί τόπου στη φωτιά, που έχει ξεσπάσει στο Άγιο Όρος βρίσκονται και επιχειρούν 50 Πυροσβέστες με 23 πυροσβεστικά...
Άγιο Όρος: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες (vid)

Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες έδωσαν οι άνδρες της πυροσβεστικής προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες λίγο μετά τις 4:00 σε δύσβατη, δασική περιοχή στο Ακρωτήριο Αράπης, στο βόρειο τμήμα του Αγίου Όρους.

Επί τόπου στη φωτιά, που έχει ξεσπάσει στο Άγιο Όρος βρίσκονται και επιχειρούν 50 Πυροσβέστες με 23 πυροσβεστικά οχήματα, και 39 άτομα πεζοπόρο τμήμα, ενώ θα επιχειρήσει και από αέρος ελικόπτερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαρτυρία: Πώς βρέθηκε η 10χρονη Μαρκέλλα – Τα πρώτα της λόγια (vid)

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η πορεία της κατάσβεσης της φωτιάς παρουσιάζει καλή εικόνα.

Η φωτιά καίει πουρνάρια και πεύκα, ενώ δεν απειλεί κάποια μονή.

Πηγή: thestival

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άγιο Όρος: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.