ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άγιος Παντελεήμονας – Θλίψη: Μάνα παράτησε τα παιδιά της στο δρόμο

Συγκλονίζει το δράμα δυο μικρών παιδιών ηλικίας δύο και τεσσάρων ετών τα οποία εγκατέλειψε η μητέρα τους στον Άγιο Παντελεήμονα. Τα δυο… αγγελούδια βρήκε μία γυναίκα και τα παρέδωσε στην αστυνομία. Μία γυναίκα βρήκε τα δυο μωρά μπροστά στο κατάστημα της, στον Άγιο Παντελεήμονα: το δίχρονο αγοράκι έκλαιγε, ενώ η τετράχρονη αδερφούλα αναζητούσε τη μητέρα...
Άγιος Παντελεήμονας – Θλίψη: Μάνα παράτησε τα παιδιά της στο δρόμο

Συγκλονίζει το δράμα δυο μικρών παιδιών ηλικίας δύο και τεσσάρων ετών τα οποία εγκατέλειψε η μητέρα τους στον Άγιο Παντελεήμονα. Τα δυο… αγγελούδια βρήκε μία γυναίκα και τα παρέδωσε στην αστυνομία.

Μία γυναίκα βρήκε τα δυο μωρά μπροστά στο κατάστημα της, στον Άγιο Παντελεήμονα: το δίχρονο αγοράκι έκλαιγε, ενώ η τετράχρονη αδερφούλα αναζητούσε τη μητέρα τους που τα είχε εγκαταλείψει πριν από λίγα λεπτά λέγοντας: «Δε μπορώ άλλο να συντηρήσω τα παιδιά μου, δεν έχω λεφτά και δε τα θέλω πια. Θα τα αφήσω στην Αχαρνών. Αν θέλετε ελάτε να τα πάρετε».

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η μητέρα φιλοξενείται σε έναν χώρο λίγο πιο πάνω από το σημείο που άφησε τα παιδιά της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βατόπουλος: «Αν γίνει lockdown θα διαρκέσει για 15 ημέρες» (Video)

Οι αστυνομικοί παρέλαβαν τα παιδιά τα οποία μεταφέρθηκαν από το «Χαμόγελο του Παιδιού» στο Νοσοκομείο για εξετάσεις, όπου και παραμένουν για προληπτικούς λόγους. Σε περίπτωση που δεν εντοπιστεί κάποιο συγγενικό τους πρόσωπο θα φιλοξενηθούν στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άγιος Παντελεήμονας – Θλίψη: Μάνα παράτησε τα παιδιά της στο δρόμο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.