ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άγιος Φως: Το απόγευμα στην Αθήνα – Δεν θα δοθεί στους πολίτες

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στην Αθήνα θα βρεθεί το Άγιο Φως από τα Ιεροσόλυμα το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου. Ωστόσο τα πράγματα αυτή τη χρονιά θα είναι λίγο διαφορετικά, αφού αυτό δεν θα δοθεί στους πολίτες της Ελλάδας λόγω του κορονοϊού. Μάλιστα, μετά τον ερχομό του στη χώρα μας, θα μεταφερθεί μόνο στην...
Άγιος Φως: Το απόγευμα στην Αθήνα – Δεν θα δοθεί στους πολίτες

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στην Αθήνα θα βρεθεί το Άγιο Φως από τα Ιεροσόλυμα το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου.

Ωστόσο τα πράγματα αυτή τη χρονιά θα είναι λίγο διαφορετικά, αφού αυτό δεν θα δοθεί στους πολίτες της Ελλάδας λόγω του κορονοϊού.

Μάλιστα, μετά τον ερχομό του στη χώρα μας, θα μεταφερθεί μόνο στην Εξαρχία του Παναγίου Τάφου, για να φυλαχτεί και δεν θα μεταφερθεί σε άλλες ενορίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Στους 109 οι νεκροί – «Έφυγε» 76χρονος στο «Σωτηρία»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών:

«Θα ήθελα να επαναλάβω ότι, μετά από συντονισμένες ενέργειες του Υπουργείου Εξωτερικών και με την προσφορά της Aegean, το Άγιο Φως θα μεταφερθεί από τα Ιεροσόλυμα στην Αθήνα, το Μεγάλο Σάββατο το απόγευμα.

Από το αεροδρόμιο θα μεταφερθεί μόνον στην Εξαρχία του Παναγίου Τάφου, όπου και θα φυλαχτεί.

Υπογραμμίζεται ότι, στο πλαίσιο των μέτρων κατά της πανδημίας του κορονοϊού, δεν θα μεταφερθεί σε άλλες ενορίες ούτε θα διανεμηθεί στους πιστούς, καθώς ισχύουν τα σχετικά μέτρα περιορισμού των μετακινήσεων».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άγιος Φως: Το απόγευμα στην Αθήνα – Δεν θα δοθεί στους πολίτες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.