ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγίου Πνεύματος 2021: Πότε πέφτει φέτος το τριήμερο!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος μετά το εορτασμό του Πάσχα, έχουμε τον εορτασμό του Αγίου Πνεύματος.
Αγίου Πνεύματος 2021: Πότε πέφτει φέτος το τριήμερο!

Αγίου Πνεύματος 2021: Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος μετά το εορτασμό του Πάσχα, έχουμε τον εορτασμό του Αγίου Πνεύματος.

Αγίου Πνεύματος 2021: Μία από τις μεγαλύτερες θρησκευτικές γιορτές είναι αυτή του Αγίου Πνεύματος, που έρχεται 7 εβδομάδες μετά το Πάσχα.

Η συγκεκριμένη γιορτή πέφτει πάντα Δευτέρα και δημιουργεί τριήμερο και είναι φυσικά αργία για όλη την Ελλάδα.

Ειδικότερα, η ημέρα, που γιορτάζει η Ορθόδοξη Εκκλησία, το Άγιο Πνεύμα πέφτει την επόμενη ημέρα από την Κυριακή της Πεντηκοστής και είναι αργία για τις δημόσιες υπηρεσίες, καθώς και για αρκετούς εργαζομένους σε πολλούς κλάδους.

Σύμφωνα με την χριστιανική παράδοση, το Άγιο Πνεύμα αποτελεί μία εκ των τριών υποστάσεων της Αγίας Τριάδας.

Φέτος, η ημέρα του Αγίου Πνεύματος πέφτει τη Δευτέρα 21 Ιουνίου!

Διαβάστε επισης:

Κορονοϊός: Κλειστά 400 σχολεία σε όλη την Ελλάδα!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αγίου Πνεύματος 2021: Πότε πέφτει φέτος το τριήμερο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.