ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγίου Πνεύματος: Το ωράριο για καταστήματα και σούπερ μάρκετ

Τροποποιημένο θα είναι σήμερα το ωράριο των καταστημάτων, λόγω της αργίας του Αγίου Πνεύματος, η οποίος ωστόσο δεν ισχύει για όλους.
Αγίου Πνεύματος: Το ωράριο για καταστήματα και σούπερ μάρκετ

Τροποποιημένο θα είναι σήμερα το ωράριο των καταστημάτων, λόγω της αργίας του Αγίου Πνεύματος, η οποίος ωστόσο δεν ισχύει για όλους.

Συγκεκριμένα, τα σούπερ μάρκετ θα λειτουργήσουν κανονικά όπως τις υπόλοιπες εργάσιμες μέρες, αφού δεν ισχύει η αργία γι’ αυτά.

Ακόμα τα καταστήματα τροφίμων θα λειτουργούν και αυτά κανονικά, από τις 7:00 π.μ έως τις 10:30 μ.μ., όπως ορίζει η σχετική ΚΥΑ για τη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων και σούπερ μάρκετ για την ημέρα του Αγίου Πνεύματος.

Φυσικά οι τράπεζες θα παραμείνουν κλειστά, ενώ τα πρατήρια καυσίμων και τα φαρμακεία, θα είναι με ωράριο που ισχύει σύμφωνα με τις ειδικές κατά περίπτωση διατάξεις.

Κλειστά θα παραμείνουν τα εμπορικά καταστήματα στην Θεσσαλονίκη όπου από το 2002 η γιορτή του Αγίου Πνεύματος αποτελεί υποχρεωτική αργία.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τι λέει η ΕΛ.ΑΣ για το «3ο πρόσωπο»!

Βιασμός 50χρονης στα Πετράλωνα: Ταυτοποιήθηκε ο δράστης

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αυτή είναι η υπερασπιστική γραμμή του πιλότου – Τι είπε ο δικηγόρος

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.

ΣΧΟΛΙΑ