ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Άγνωστοι» κάνουν ελέγχους σε δίκυκλα στην Πανεπιστημιούπολη για να εντοπίσουν αστυνομικούς

Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου 150 άτομα, βρίσκονται αυτή την ώρα στην  Πανεπιστημιούπολη στη περιοχή του Ζωγράφου και κάποιοι από αυτούς σταματούν δίκυκλα ώστε να εντοπίσουν αστυνομικούς, που κάνουν περιπολία στην περιοχή φορώντας πολιτικά. Να θυμίσουμε πως χθες υπήρξε περιστατικό με ρίψη μολότοφ σε περιπολικό κοντά στην περιοχή, ενώ παράλληλα μετά από έρευνα βρέθηκαν άλλες 10...
«Άγνωστοι» κάνουν ελέγχους σε δίκυκλα στην Πανεπιστημιούπολη για να εντοπίσουν αστυνομικούς

Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου 150 άτομα, βρίσκονται αυτή την ώρα στην  Πανεπιστημιούπολη στη περιοχή του Ζωγράφου και κάποιοι από αυτούς σταματούν δίκυκλα ώστε να εντοπίσουν αστυνομικούς, που κάνουν περιπολία στην περιοχή φορώντας πολιτικά.

Να θυμίσουμε πως χθες υπήρξε περιστατικό με ρίψη μολότοφ σε περιπολικό κοντά στην περιοχή, ενώ παράλληλα μετά από έρευνα βρέθηκαν άλλες 10 μολότοφ, κρυμμένες σε θάμνους έτοιμες για χρήση.

Όλα τα παραπάνω έρχονται να προστεθούν στις γενικευμένες αντιδράσεις που υπάρχουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο, αναφορικά με την πορεία της υγείας του απεργού πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα, η ζωή του οποίου κρέμεται κυριολεκτικά από μια κλωστή.

Νωρίτερα, υπήρξε μαζική συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας για το εν λόγω θέμα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Άγνωστοι» κάνουν ελέγχους σε δίκυκλα στην Πανεπιστημιούπολη για να εντοπίσουν αστυνομικούς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.