ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγωνία ειδικών για τα πανηγύρια: Τι λένε για το Δεκαπενταύγουστο

Τη ματαίωση των πανηγυριών και τον Δεκαπενταύγουστο φαίνεται ότι θα εισηγηθεί η αρμόδια επιτροπή στην κυβέρνηση. Ο συνωστισμός στα πανηγύρια προκαλεί προβληματισμό στην κυβέρνηση καθώς εντείνεται ο φόβος για διασπορά του κορονοϊού. Υπενθυμίζεται ότι επίσημα τα πανηγύρια έχουν ματαιωθεί σε όλη τη χώρα έως το τέλος Ιουλίου, μετά και την έξαρση των κρουσμάτων στη χώρα....
Αγωνία ειδικών για τα πανηγύρια: Τι λένε για το Δεκαπενταύγουστο

Τη ματαίωση των πανηγυριών και τον Δεκαπενταύγουστο φαίνεται ότι θα εισηγηθεί η αρμόδια επιτροπή στην κυβέρνηση.

Ο συνωστισμός στα πανηγύρια προκαλεί προβληματισμό στην κυβέρνηση καθώς εντείνεται ο φόβος για διασπορά του κορονοϊού.

Υπενθυμίζεται ότι επίσημα τα πανηγύρια έχουν ματαιωθεί σε όλη τη χώρα έως το τέλος Ιουλίου, μετά και την έξαρση των κρουσμάτων στη χώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Κορονοϊός: Στους 202 οι νεκροί – Κατέληξε 57χρονος

Βέβαια, κάτι τέτοιο αναμένεται να αποφασιστεί και για τον Αύγουστο, με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιά, να  έχει εκφράσει την άποψη ότι δεν πρέπει να γίνουν πανηγύρια ούτε τον Αύγουστο στη χώρα.

«Μπορούμε να ζήσουμε αυτό το καλοκαίρι και χωρίς πανηγύρια», έχει υπογραμμίσει.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αγωνία ειδικών για τα πανηγύρια: Τι λένε για το Δεκαπενταύγουστο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.