ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άγρια δολοφονική επίθεση στο Χαλάνδρι

Τρόμος με πυροβολισμούς στο Χαλάνδρι! Γυναίκα φέρεται να πυροβόλησε τον θετό πατέρα του παιδιού της.
Άγρια δολοφονική επίθεση στο Χαλάνδρι

Συναγερμός έχει σημάνει στο Χαλάνδρι, για πυροβολισμούς που έπεσαν το μεσημέρι της Πέμπτης (11/11).

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μια γυναίκα, με καταγωγή από την Αλβανία, πυροβόλησε έναν άνδρα. Δράστις και θύμα φέρονται να ήταν ζευγάρι σε διάσταση και άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες καυγάδισαν.

Το περιστατικό σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Ζαν Μωρεάς και Φιλικής Εταιρείας με το κίνητρο να είναι μια ενδοοικογενειακή υπόθεση.

Η γυναίκα φέρεται να πυροβόλησε δύο φορές, στην κοιλιά και τον θώρακα, με αποτέλεσμα το θύμα να τραυματιστεί σοβαρά. Ο άτυχος άντρας ήταν ζωντανός όταν τον παρέλαβε το ασθενοφόρο και τον μετέφερε στο «Γεώργιος Γεννηματάς».

Η ίδια παρέμεινε στο σημείο με το όπλο στο χέρι, συνελήφθη από τους άνδρες της ΕΜΑΚ που έφτασαν στο σημείο και κρατείται στο Α.Τ. Χαλανδρίου. «Μου απήγαγαν και μου βίασαν το παιδί μου», φώναζε μέσα από το περιπολικό.

Μάλιστα, όλα συνέβησαν μπροστά στα μάτια του 13χρονου παιδιού τους!

Η Κλοντιάνα Τσέλο – Παυλίδη, εικαστικός από την Αλβανία είναι η γυναίκα, που έστησε καρτέρι και πυροβόλησε τον γιατρό, πατέρα του παιδιού της.

Οι πρώην σύντροφοι είχαν εμπλακεί σε πολύχρονη δικαστική διαμάχη, αρχικά για την πατρότητα του κοριτσιού και εν συνεχεία για την επιμέλειά του.

Δείτε τη φωτογραφία, όπως τη δημοσιεύει το protothema.gr:

Χαλάνδρι

Δολοφονική επίθεση Χαλάνδρι

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άγρια δολοφονική επίθεση στο Χαλάνδρι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.