ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άγρια επίθεση με σφυρί στον Νάσο Γουμενίδη! (vid)

Άγνωστοι επιτέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου, στον γνωστό δημοσιογράφο
Άγρια επίθεση με σφυρί στον Νάσο Γουμενίδη! (vid)

Άγνωστοι επιτέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου, στον γνωστό δημοσιογράφο.

Θύμα άγριας επίθεσης έπεσε ο δημοσιογράφος Νάσος Γουμενίδης. Ο γνωστός δημοσιογράφος υποστηρίζει ότι το απόγευμα του Σαββάτου, λίγο μετά την αποχωρήση του από το κανάλι Epsilon, όπου συμμετέχει στο πάνελ της εκπομπής «Αποκαλυπτικά», δύο άγνωστοι του επιτέθηκαν με σφυρί, την ώρα που αυτός κινούνταν με το αυτοκίνητο του στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισίας.

Η επίθεση σημειώθηκε, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του δημοσιογράφου, στο ύψος του Αμαρουσίου. Δύο άνδρες που επέβαιναν σε μηχανή πλησίασαν το αυτοκίνητο του, στη συνέχεια κατέβηκε ο συνοδηγός και αφού έσπασε με ένα σφυρί το τζάμι του αυτοκινήτου, άρχισε να χτυπάει τον δημοσιογράφο.

Από την επίθεση ο Νάσος Γουμενίδης τραυματίστηκε στο χέρι, ενώ ο δράστης επέδειξε πρωτοφανή μανία επιχειρώντας να χτυπήσει τον δημοσιογράφο στο κεφάλι, ο οποίος κατάφερε τελικά, να προφυλαχθεί έγκαιρα.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άγρια επίθεση με σφυρί στον Νάσο Γουμενίδη! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.