ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άγρια συμπλοκή σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ – Πακιστανοί μαχαίρωσαν ομοεθνή τους

Έντρομοι οι επιβάτες λεωφορείου που εκτελούσε δρομολόγιο του ΟΑΣΘ, είδαν ομάδα Πακιστανών να εισβάλουν και να μαχαιρώνουν ομοεθνή τους. Σύμφωνα με το thesstoday.gr, το θύμα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μπήκε στο αστικό για να γλυτώσει από την καταδίωξη ομοεθνών του, οι οποίοι ωστόσο τον ακολούθησαν μέσα στο όχημα, μαχαιρώνοντας τον. Η συμπλοκή ξεκίνησε στην...
Άγρια συμπλοκή σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ – Πακιστανοί μαχαίρωσαν ομοεθνή τους

Έντρομοι οι επιβάτες λεωφορείου που εκτελούσε δρομολόγιο του ΟΑΣΘ, είδαν ομάδα Πακιστανών να εισβάλουν και να μαχαιρώνουν ομοεθνή τους.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, το θύμα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μπήκε στο αστικό για να γλυτώσει από την καταδίωξη ομοεθνών του, οι οποίοι ωστόσο τον ακολούθησαν μέσα στο όχημα, μαχαιρώνοντας τον.

Η συμπλοκή ξεκίνησε στην πλατεία Αριστοτέλους και ενδεχομένως έχει σχέση με το λαθρεμπόριο καπνικών προϊόντων. Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή πριν την άφιξη της αστυνομίας, ενώ το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, χωρίς η ζωή του να διατρέχει κίνδυνο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άγρια συμπλοκή σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ – Πακιστανοί μαχαίρωσαν ομοεθνή τους», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.