ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγρίνιο: Άνοιξε και έκλεψε καταστήματα αλλά τον «τσάκωσαν» στην κάμερα! (vid)

Βίντεο, που δείχνει καρέ καρέ τον δράστη της διάρρηξης στο Αγρίνιο κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο.
Αγρίνιο: Άνοιξε και έκλεψε καταστήματα αλλά τον «τσάκωσαν» στην κάμερα! (vid)

Διαρρήκτης μπήκε σε καταστήματα στο Αγρίνιο, ωστόσο πιάστηκε στη «φάκα» της κάμερας και σύμφωνα με πληροφορίες συνελήφθη.

Τα περιστατικά έλαβαν χώρας τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 13 Σεπτεμβρίου, όταν άτομο προχώρησε σε διάρρηξη της εισόδου καφετέριας στον πεζόδρομο Ηλιού.

Αφού μπήκε στον χώρο και μάλλον μην γνωρίζοντας πως ο χώρος διαθέτει κάμερες ασφαλείας, άνοιξε την ταμειακή μηχανή (όπως θα δείτε στο βίντεο) και αφαίρεσε χρηματικό ποσό και κάποια άλλα αντικείμενα.

Η διάρρηξη έγινε αντιληπτή το πρωί και ο ιδιοκτήτης υπέβαλλε μήνυση στην Αστυνομία με τον δράστη να έχει αναγνωριστεί και να κρατείται.

Παράλληλα, την ίδια νύχτα σε κοντινό σημείο, έγινε απόπειρα διάρρηξης και σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ όταν άγνωστος έσπασε το τζάμι της εισόδου του πρακτορείου αλλά δεν κατάφερε να εισέλθει εντός.

Η Ασφάλεια Αγρινίου εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο ο δράστης της απόπειρας να είναι ο ίδιος με αυτόν της διάρρηξης στην καφετέρια.

Δείτε στο βίντεο, του agriniopress, το πώς έδρασε ο διαρρήκτης, τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Μέσα σε λιγότερο από δυο λεπτά, από τη στιγμή, που παραβιάζει την είσοδο του καφέ ολοκληρώνει τη δράση του:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αγρίνιο: Άνοιξε και έκλεψε καταστήματα αλλά τον «τσάκωσαν» στην κάμερα! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.