ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγρίνιο: Μπάχαλο στο νοσοκομείο από τις ελλείψεις χειρουργών – Πλήρης αδιαφορία από το Υπ. Υγείας!

Χαμός στο Αγρίνιο και συγκεκριμένα στο νοσοκομείο της περιοχής, όπου η ταλαιπωρία για τους πολίτες ξεπερνάει τα όρια.
Αγρίνιο: Μπάχαλο στο νοσοκομείο από τις ελλείψεις χειρουργών – Πλήρης αδιαφορία από το Υπ. Υγείας!

Ακόμα μία καταγγελία βλέπει το φως της δημοσιότητας στο Αγρίνιο, που αφορά φυσικά το νοσοκομείο της περιοχής.

Όπως γίνεται γνωστό λοιπόν, οι πολίτες γίνονται πολλές φορές «μπαλάκι» ανάμεσα στο νοσοκομείο του Αγρινίου και του Μεσολογγίου, αφού δεν επαρκούν οι χειρούργοι που βρίσκονται εκεί.

Συγκεκριμένα, ένας ασθενής μετά από οδηγίες ιδιώτη γιατρού, βρέθηκε σε ασθενοφόρο αφού θα έπρεπε να βρεθεί στο χειρουργείο, προκειμένου να φτάσει στο νοσοκομείο του Μεσολογγίου, καθώς δεν εφημέρευε αυτό του Αγρινίου.

Ωστόσο στα μέσα της διαδρομής, το ασθενοφόρο αναγκάστηκε να αλλάξει πορεία και να πάει πάλι στο Αγρίνιο, για να δοθεί γνωμάτευση από το ίδιο το νοσοκομείο εκεί και μετά να μεταφερθεί.

Συγγενής του ασθενούς μίλησε στο karvasaras.gr, αναφέροντας όλο το περιστατικό και αποκαλύπτοντας όλα τα προβλήματα που υπάρχουν, με το Υπουργείο Υγείας να μην έχει κάνει απολύτως τίποτα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την πρώτη εξέταση, ο ασθενής παρέμεινε στο Αγρίνιο για να υπάρξουν και άλλες εξετάσεις από τους γιατρούς.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αγρίνιο: Μπάχαλο στο νοσοκομείο από τις ελλείψεις χειρουργών – Πλήρης αδιαφορία από το Υπ. Υγείας!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.