ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άγριο έγκλημα στο Μενίδι: Για μια παρατήρηση για τη μουσική! (vid)

Μια παρατήρηση για τη δυνατή μουσική φαίνεται πως ήταν η αιτία της άγριας δολοφονίας της 54χρονης στο Μενίδι από τον ίδιο τον γιο της. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ1, βάσει μαρτυριών από τη γειτονιά της οικογένειας στο Μενίδι, η τραγωδία άρχισε έπειτα από μια παρατήρηση. Ο 34χρονος γιος είχε πολύ δυνατά τη μουσική. Ο πατέρας του...
Άγριο έγκλημα στο Μενίδι: Για μια παρατήρηση για τη μουσική! (vid)

Μια παρατήρηση για τη δυνατή μουσική φαίνεται πως ήταν η αιτία της άγριας δολοφονίας της 54χρονης στο Μενίδι από τον ίδιο τον γιο της.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ1, βάσει μαρτυριών από τη γειτονιά της οικογένειας στο Μενίδι, η τραγωδία άρχισε έπειτα από μια παρατήρηση. Ο 34χρονος γιος είχε πολύ δυνατά τη μουσική.

Ο πατέρας του τού έκανε παρατήρηση να την χαμηλώσει κι έφυγε από το σπίτι. Ο γιος τον αγνόησε και μια δεύτερη παρατήρηση από τη μητέρα του φαίνεται πως ήταν εκείνη που επηρέασε τον ψυχισμό του. Πήρε το κουζινομάχαιρο, κατευθύνθηκε στο δωμάτιο της μητέρας του και της κατάφερε πολλαπλές μαχαιριές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δολοφονία 49χρονου στον Εύοσμο: Η τραγική ιστορία της οικογένειας

Η άτυχη γυναίκα παρά τα βαριά τραύματα ειδοποίησε μια ξαδέλφη της και ήταν εκείνη που μαζί με τους αστυνομικούς πήγαν στο σπίτι στο Μενίδι.

Εκεί βρήκαν τον 34χρονο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και την 54χρονη μέσα σε μια λίμνη αίματος. Όταν έφτασε το ΕΚΑΒ, ήταν ήδη αργά. Πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ1, αναφέρουν ότι ο 34χρονος είχε νοσηλευθεί παλιότερα σε ψυχιατρική κλινική και αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ1:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άγριο έγκλημα στο Μενίδι: Για μια παρατήρηση για τη μουσική! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.