ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άγριo φονικό στην Ίο: Συνελήφθη 20χρονος για τη δολοφονία του 22χρονου φίλου του μετά από καυγά

Ένας 20χρονος Ιρλανδός τουρίστας συνελήφθη σήμερα (30/8) στην Ίο, κατηγορούμενος για την ανθρωποκτονία με θύμα 22χρονο ομοεθνή του.
Άγριo φονικό στην Ίο: Συνελήφθη 20χρονος για τη δολοφονία του 22χρονου φίλου του μετά από καυγά

Ιρλανδός τουρίστας, ηλικίας 20 ετών, συνελήφθη το πρωί στην Ίο, κατηγορούμενος για δολοφονία με θύμα 22χρονο ομοεθνή του.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Συνελήφθη σήμερα (30 Αυγούστου 2021) το πρωί στην Ίο, από αστυνομικούς Αστυνομικού Τμήματος Ιητών, ένας 20χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία.

Ειδικότερα, σήμερα πρωινές ώρες στη Χώρα Ίου, ο 20χρονος διαπληκτίστηκε και ενεπλάκη σε καυγά με 22χρονο ομοεθνή του τον οποίο χτύπησε με τα χέρια του με αποτέλεσμα την πτώση αυτού στο οδόστρωμα.

Ο 22χρονος τραυματισθείς μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας του νησιού, όπου κατέληξε.

Αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για το περιστατικό μετέβησαν άμεσα στο σημείο όπου εντόπισαν τον δράστη και τον προσήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος του θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου, ενώ παράλληλα παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση».

Διαβάστε επίσης:

Λαμία: «Οικογενειακός φίλος» επιχείρησε να αποπλανήσει 15χρονη

Ελένη Μενεγάκη: Οριστικό, αυτή είναι η ημερομηνία της πρεμιέρας στο Mega

ΠΑΟΚ: Δείτε video με Ιβάν και Λουτσέσκου να τα λένε για τις μεταγραφές

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άγριo φονικό στην Ίο: Συνελήφθη 20χρονος για τη δολοφονία του 22χρονου φίλου του μετά από καυγά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.