ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άγριος τραμπουκισμός οδηγού του ΚΤΕΛ σε μαθητή επειδή κατέβασε τη μάσκα!

Οδηγός του ΚΤΕΛ Χρυσούπολης επιτέθηκε σε μαθητή γυμνασίου, που δεν φορούσε μάσκα μέσα στο λεωφορείο.
Άγριος τραμπουκισμός οδηγού του ΚΤΕΛ σε μαθητή επειδή κατέβασε τη μάσκα!

Η υπερέκθεση σε τρομολαγνικά σενάρια, δυστυχώς έχει κάνει κάποιους να ξεφεύγουν από κάθε έννοια λογικής… Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο οδηγός ΚΤΕΛ, που τραμπούκισε μαθητή επειδή κατέβασε τη μάσκα του μέσα στο λεωφορείο.

«Άμα θα σε πλακώσω στις μπάτσες, θα σου πω εγώ αν έβαλες μάσκα», η ατάκα, που σοκάρει και φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο Focus FM.

Το απίστευτο και εξοργιστικό συνάμα περιστατικό έλαβε χώρα σε λεωφορείο των ΚΤΕΛ Χρυσούπολης. Στο στόχαστρο του οδηγού βρέθηκε ένας ανήλικος μαθητής γυμνασίου, που εκείνη τη στιγμή δε φορούσε μάσκα.

«Είσαι μάγκας; Άμα θα σε πλακώσω στις μπάτσες, θα σου πω εγώ αν έβαλες μάσκα» φαίνεται στο βίντεο να λέει ο οδηγός, με τον μαθητή να του απαντά: «Φόρεσα τη μάσκα. Μια φορά δεν την έβαλα».

Και ο οδηγός συνεχίζει, λέγοντας: «Από το πρακτορείο δεν σου είπα να τη βάλεις; Από το πρακτορείο μέχρι εδώ, σου κατέβηκε η μάσκα;».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άγριος τραμπουκισμός οδηγού του ΚΤΕΛ σε μαθητή επειδή κατέβασε τη μάσκα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.