ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αίσχος: Την ώρα που χαροπάλευε κλέφτες… την «ξάφριζαν»

Την ώρα που η άτυχη γυναίκα έχανε τη ζωή της στο νοσοκομείο, άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι της. «Πάγωσαν» οι συγγενείς της ηλικιωμένης με το χάος που αντίκρισαν στο σπίτι της ηλικιωμένης, όταν επέστρεψαν για να προετοιμάσουν τα ρούχα της για την κηδεία. Τα πάντα ήταν άνω – κάτω με τα έπιπλα αναποδογυρισμένα και παντού ήταν...
Αίσχος: Την ώρα που χαροπάλευε κλέφτες… την «ξάφριζαν»

Την ώρα που η άτυχη γυναίκα έχανε τη ζωή της στο νοσοκομείο, άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι της.

«Πάγωσαν» οι συγγενείς της ηλικιωμένης με το χάος που αντίκρισαν στο σπίτι της ηλικιωμένης, όταν επέστρεψαν για να προετοιμάσουν τα ρούχα της για την κηδεία.

Τα πάντα ήταν άνω – κάτω με τα έπιπλα αναποδογυρισμένα και παντού ήταν έντονα τα σημάδια της εισβολής. Οι «αρουραίοι» δεν σεβάστηκαν τίποτα αφού πήραν ότι βρήκαν μπροστά τους. Χαρακτηριστικό είναι ότι είχαν βγάλει ακόμα και τα μαξιλάρια από τους καναπέδες και το στρώμα από το κρεβάτι.

Όπως λένε κάτοικοι του χωριού, το πιο πιθανό είναι οι εισβολείς να ήταν συγχωριανοί ή από κάποιο κοντινό χωριό που γνώριζαν ότι η άτυχη γυναίκα είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αίσχος: Την ώρα που χαροπάλευε κλέφτες… την «ξάφριζαν»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.