ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Aυτά είναι από τα λεφτά που είχε η Καϊλή σπίτι της – Είχε και δεκάευρα (pic-vid);

Περισσότερα από 1,5 εκατομμύριο ευρώ σε μετρητά ανακαλύφθηκαν στο σπίτι του πρώην ευρωβουλευτή Αντόνιο Παντσέρι και της Εύας Καϊλή - Βρέθηκαν χαρτονομίσματα ακόμη και των 10 ευρώ.
Aυτά είναι από τα λεφτά που είχε η Καϊλή σπίτι της – Είχε και δεκάευρα (pic-vid);

Αποκαλυπτικό δημοσιεύματα της ιστοσελίδα «www.lesoir.be» σύμφωνα με το οποίο παρατίθεται η πρώτη φωτογραφία χρήματα που είχαν στα σπίτια τους, η Εύα Καϊλή και ο πρώην Ιταλός ευρωβουλευτή Αντόνιο Παντσέρι τα οποία και κατασχέθηκαν.

Το σύνολο του ποσού που κατάσχεσαν οι αρχές του Βελγίου ξεπερνά το 1,5 εκατ. ευρώ. το οποίο αφορά: Περίπου 600.000 ευρώ στο σπίτι του Παντσέρ και τα υπόλοιπα περίπου 900.000 ευρώ στην οικία της Καϊλή και στον χαρτοφύλακα με τον οποίο επιχείρησε να διαφύγει ο πατέρας της.

«Συνολικά, περισσότερα από 1,5 εκατομμύριο ευρώ σε μετρητά ανακαλύφθηκαν στο σπίτι του πρώην Ιταλού ευρωβουλευτή Πιερ Αντόνιο Παντσέρι και της Ελληνίδας ευρωβουλευτή Εύας Καιλή. Αυτή είναι μια φωτογραφία αυτής της κατάσχεσης, την οποία έλαβαν οι Le Soir και Knack.

«Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια έρευνας στο σπίτι του Παντσέρι στις Βρυξέλλες, ερευνητές της Ομοσπονδιακής Δικαστικής Αστυνομίας ανακάλυψαν περίπου 600.000 ευρώ. Σε αυτό προστίθενται τα χρήματα που βρέθηκαν στην κατοχή του πατέρα της Εύας Καϊλή (750.000 ευρώ) και στο σπίτι της Ευρωβουλευτού και του συντρόφου της Φραντζέσκο Τζιόρτζι (150.000 ευρώ) στις Βρυξέλλες», σημειώνει το ξένο δημοσίευμα.

Οπως παρατηρεί κανείς στη σχετική φωτογραφία που εκτός από τα χαρτονομίσματα των 50, 100 και 200 ευρώ, παρατηρούμε και μικρότερες αξίας, όπως των 20, ακόμη και των 10 ευρώ (φωτογραφία παρακάτω). Γεγονός που προκαλεί εντύπωση.

Στο μεταξύ η Εύα Καϊλή κρατείται στη φυλακή και μαζί με τους υπόλοιπους συλληφθέντες για το Qatar Gate, θα παρουσιαστούν την Τετάρτη (14/12) ενώπιων προδικαστικού τμήματος.

Νωρίτερα είχατε διαβάσει στο Sportime, για τα οικονομικά στοιχεία που αφορούν την Καϊλή και την αδερφή της που προκαλούν εντύπωση.

Η πρώτη φωτογραφία από τα κατασχεθέντα χρήματα από το σπίτι της Εύας Καϊλή, τον πατέρα της και τον Παντσέρι

Καϊλή

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Aυτά είναι από τα λεφτά που είχε η Καϊλή σπίτι της – Είχε και δεκάευρα (pic-vid);», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.