ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακυρώσεις και τροποποιήσεις πτήσεων λόγω απεργιακών κινητοποιήσεων

Η AEGEAN και η Olympic Air ενημερώνουν το επιβατικό κοινό ότι λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων των εργαζομένων της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, είναι υποχρεωμένες να προβούν σε ακυρώσεις και τροποποιήσεις των πτήσεων τους.
Ακυρώσεις και τροποποιήσεις πτήσεων λόγω απεργιακών κινητοποιήσεων

Απεργιακές κινητοποίησες που οδηγούν σε αναγκαστικές ακυρώσεις και τροποποιήσεις των πτήσεών τους ανακοίνωσαν AEGEAN και Olympic Air.

Η AEGEAN και η Olympic Air ενημερώνουν το επιβατικό κοινό ότι λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων των εργαζομένων της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, από την Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020 έως και την Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020, είναι υποχρεωμένες να προβούν σε ακυρώσεις και τροποποιήσεις των πτήσεων τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αegean: Ζημιές ύψους 28,3 εκατ. ευρώ το τρίτο τρίμηνο λόγω της πανδημίας

Προβλήματα όμως στις πτήσεις, με τροποποιήσεις και ακυρώσεις, θα σημειωθούν και αύριο Τετάρτη 25 Νοεμβρίου, αφού στο διάστημα από τις 6 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι δεν θα εκτελείται καμία πτήση από και προς τα ελληνικά αεροδρόμια λόγω της 6ωρης στάσης εργασίας των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας. Καθυστερήσεις στις πτήσεις θα υπάρξουν και αμέσως μετά, κατά το 6ωρο από τις 12 το μεσημέρι έως τις 6 το απόγευμα, λόγω της στάσης εργασίας των Ηλεκτρονικών Μηχανικών Ασφαλείας Εναέριας Κυκλοφορίας της ΥΠΑ. Επίσης, και την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου, 4ωρη στάση εργασίας, από 10:00 έως 14:00. πραγματοποιούν και οι Πτυχιούχοι Τηλεπικοινωνιακών Υπαλλήλων της ΥΠΑ (AFISO).

Λόγω των παραπάνω απεργιακών κινητοποιήσεων τόσο η AEGEAN και η Olympic Air θα προβούν σε ακυρώσεις και τροποποιήσεις των πτήσεων τους.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ακυρώσεις και τροποποιήσεις πτήσεων λόγω απεργιακών κινητοποιήσεων», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βασίλης Μπαντής

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη, στις 14/12/1996. Το χαμόγελο του Ροναλντίνιο μου έδωσε το πάθος που ζητούσα στον χώρο του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου. Ασχολήθηκα ερασιτεχνικά σε τοπικές ομάδες για μερικά χρόνια και έπειτα ήρθε η Αθλητική Δημοσιογραφία. Αποφοίτησα από σχολή δημοσιογραφίας, βρέθηκα σε Metrosport και Thesstoday, όπου έκανα αθλητικό και κοινωνικό ρεπορτάζ αντίστοιχα.